Cum arată Vladuța Lupău la câteva săptămâni de când a născut. Artista a scăpat rapid de kilograme!

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 29 mai 2023, 04:35

Vlăduța Lupău a devenit mamă pentru prima dată pe 6 august. Aceasta a adus pe lume un băiețel superb, care poartă numele Iair. Iată cum arată artista la câteva săptămâni de când a născut.

La câteva săptămâni de când a născut, Vlăduța Lupău a început să își reia concertele și evenimentele private și se bucură alături de cei care o iubesc. 

Citeste si: Ce înseamnă numele pus de Vlăduța Lupău fiului ei. Aceasta a spus care este semnificația lui

Cum arată Vladuța Lupău la câteva săptămâni de când a născut. Artista a scăpat rapid de kilograme!

Artista trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, aceasta se bucură din plin de viața de mamă, însă nu își neglijează cariera. Recent, Vlăduța Lupău a atras privirile tuturor la cel mai recent eveniment. Cântăreața a purtat o rochie neagră care i-a pus în evidență silueta. Artista a purtat o rochie foarte sexy, care i-a pus silueta de invidiat în prim-plan.

Citeste si: Vlăduța Lupău a publicat primele imagini de familie. Ea și soțul ei, Adi Rus, sunt în formula completă

Vedeta a cântat chiar și alături de Nicolae Guță, iar ulterior a postat imaginile pe rețelele de socializare. 

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

@vladutal Asta e nuntă de fiță, cantă Vlăduța și Guță! ❤️💃🏻👏🏼 #regelemanelelor #nicolaeguta #vladutalupau #taraoasului ♬ sunet original- Vlăduța Lupău

Vlăduța este foarte conectată cu fanii și cu scena. Drept dovadă, aceasta a onorat concerte și spectacole până în ultima lună de sarcină.

Chiar dacă nu i-a fost deloc ușor, artista a făcut asta din respect pentru cei care îi ascultă muzica și o idolatrizează.

Artista arată impecabil, la scurt timp după ce a devenit mămică. Toți au putut vedea că artista a dat kilogramale jos foarte repede, la scurt timp după ce l-a adus pe lume pe Iair!

Vlăduţa Lupău, naşă la câteva săptămâni după ce a născut

Deşi abia a născut, la începutul lunii august, cântăreaţa Vlăduţa Lupău, nu se dă înapoi de la petreceri... în familie.

Pe Instagram, fotografiile de la nunta la care a fost naşă Vlăduţa, au strâns într-o singură zi peste 80.000 de aprecieri, cu atât mai mult cu cât artista afişează o siluetă de invidiat.

Citeste si: Cine sunt nașii aleși de Vlăduța Lupău pentru fiul ei. Artista va avea trei perechi de nasi la botez

Artista a făcut o ședință foto în rochie de gală, alături de micuţul ei Iair şi fericitul tătic Adi Rus, din postura de naşi.  

"Toată iubirea de azi!", a scris Vlăduța Lupău pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlăduța Lupău (@vladutalupau)