Program TV „Aripi frânte”. Vezi online episodul 22, subtitrat în limba română VIDEO. Zeynep, obligată să se căsătorească cu Ahmet

Autor: Amalia Georgescu

Zeynep, pe punctul de a face o mare greșeală 

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 22 al serialului turcesc „Aripi frânte” este difuzat la Kanal D marți, 30 august 2022, de la ora 20:00. Îl poți urmări online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

În episodul 22 al serialului turcesc „Aripi frânte”, lucrurile se vor complica din nou atât pentru Zeynep, cât și pentru Nefise. Cele două femei vor ajunge să sufere enorm din dragoste, în viețile lor apărând tot felul de schimbări.

Ce urmează în episodul 22 al serialului turcesc „Aripi frânte”?

Zeynep este mai nefericită ca niciodată, având în vedere că este pe punctul de a face o mare greșeală, totul pentru a-l salva pe bărbatul iubit.

Conflictul dintre Ahmet și Onur a mers atât de departe, încât Onur riscă să ajungă la închisoare, asta dacă Ahmet îl reclamă. Pentru a nu îl vedea după gratii, Zeynep decide să intervină, însă prețul pe care trebuie să îl plătească este unul foarte scump. Mai exact, Ahmet îi cere lui Zeynep să uite de Onur și să se căsătorească cu el, iar femeia va accepta.

Onur nu poate trăi cu gândul că este pe cale să o piardă pe cea mai importantă femeie din viața lui, astfel că este hotărât să intervină, mai ales când o vede

pe aceasta probând rochii de mireasă.

Nici situația lui Nefise nu este una bună. Aceasta suferă enorm din cauza problemelor delicate cu care se confruntă copiii ei, motiv pentru care decide să îi spună tot adevărul soțului ei, Muzaffer. Cum vor evolua lucrurile, dar și ce se va întâmpla atunci când Muzaffer va afla adevărul poți vedea în episodul 22 al serialului turcesc „Aripi frânte”. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine este și câți ani are Asli din serialul Aripi frânte! Vă mai amintiți de talentata actriță Melisa Akman din distribuția producției Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii?

Vezi Video Online subtitrat serialul „Aripi frânte” pe Kanal D

Episodul 22 al serialului „Aripi frânte”, difuzat marțea aceasta, este ultimul din această săptămână și poate fi urmărit atât de TV, cât și online, subtitrat în limba română pe https://www.kanald.ro/live.html.   Serialul

„Aripi frânte” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărit în serile de luni și marți, începând cu ora 20:00. Serialul aduce în atenția fanilor serialelor turcești povestea unei mame care este dispusă să facă mari sacrificii pentru a-și proteja copiii și pentru a le oferi acestora un trai decent. Rămâne de văzut dacă va reuși să facă acest lucru și dacă va păstra familia unită. 

Citeste si: Cine este și câți ani are micul actor Poyraz Bayramoğlu, care joacă rolul Mert în serialul Aripi frânte! Iată în ce producții de succes a mai apărut adolescentul care a uimit publicul cu talentul lui deosebit!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.