De ce afacere se ocupa acum Andrei Luca de la Puterea Dragostei după ce și-a închis salonul de coafură: "Am avut de pierdut cât am stat în Turcia"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 31 mai 2023, 02:35

Cu ce se ocupa acum Andrei Luca

Sursa: Captură YouTube

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a recunoscut ca si-a pierdut afacerea pe care o deschisese inainte de a pleca la filmarile pentru reality-show-ul matrimonial.

Andrei Luca este din nou pe val pe plan profesional, asta dupa ce afacerea pe care si-o deschisese inainte sa plece la Puterea Dragostei, adica un salon de coafura, a dat faliment din cauza ca nu a mai mai supravegheat nimeni business-ul.

Andrei Luca si-a pierdut business-ul cu coaforul

Citeste si: De ce Bogdan Mocanu nu își poate face nicio iubită: "Aș vrea o femeie să semene cu fosta. Nu pot trece peste, nu am uitat-o"

"Am avut foarte mult de pierdut. Mi-am inchis afacerea cand m-am intors din Turcia, nu mai merita, oamenii si-au facut de cap. O afacere nesupravegheata...Nu mai fac acest lucru, l-am inchis imediat. Acum am o alta afacere, inchiriez masini. Inchiriez pentru Uber, Bolt, am o pasiune pentru masini, pentru cele scumpe. Pe langa afacerea cu transportul de persoane, mai vand si mai cumpar masini. Am o pasiune si pentru tatuaje.

Ultimul l-am facut in urma cu o saptamana. Nu am de gand sa fac tot corpul. Mai am sa imi termin spatele. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sunt planuri in viitorul apropiat. Cand este sa se intample, se intampla si cu copilul, dar noi muncim. Niciodata nu esti pregatit, daca e s-o luam asa. Noi ne descurcam ok, nu ducem lipsa de nimic, suntem foarte ok. Nu vreau sa zic mai mult pentru ca la Puterea Dragostei s-a interpretat ca am bani, da, sunt si riscuri de a pierde bani. 

Andrei Luca se gandeste la casatorie si copii

Eu vin dintr-o familie traditonala, am luat exemplu din ce am vazut in familia mea. Am fost singur la parinti. Nu am discutat niciodata cu parintii mei despre copii. Si ei isi doresc sa am o familie, un copil. Dupa ce m-am intors de la emisiune, mi-au zis sa revin pe drumul meu.

Eu merg la sala, mai merg la contabila, mai alerg cu masinile si apoi acasa, sunt mai pe batraneste. Vadem un serial, un film. Noi am discutat despre casatorie, a dezvaluit Andrei Luca pentru wownews. 

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.