Exclusiv! Cine este iubitul Anei-Maria Barnoschi: "El nu e romantic, dar pentru mine are momente"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 01 iun 2023, 01:40

Ana-Maria Barnoschi, detalii despre relatia cu iubitul ei

Sursa: Instagram

Ana-Maria Barnoschi a dezvaluit ca are langa un barbat care o face fericita, insa momentan, iubitul ei nu i-a pus marea intrebare.

Fire romantica, Ana-Maria Barnoschi recunoaște că desi nu pare îi place să fie răsfățată de către iubit cu trandafiri și momente pline de dulcegării că orice femeie. Și cum lucrurile merg foarte bine intre ei, țoață lumea se așteaptă la o logodna sau căsătorie, însă vedeta Kanal D recunoaște că acest lucru trebuie să vina de la el și când vă pune marea întrebare, vă vedea cum vă reacționă, însă clar își dorește că acest moment să fie unul special.

Citeste si: Ana Barnoschi a fost cerută în căsătorie! Asistenta TV a făcut anunțul. Primele imagini cu inelul de logodnă

Ana-Maria Barnoschi: "Nu astept neaparat inelul"

"Momentan e iubitul. Când vom trece la alt statut precum logodnicul și apoi soțul, vin și vă anunț. E iubitul meu de 1 an și ceva.  Nu aștept neapărat inelul.

Dacă e să se întâmple, se întâmplă. Dacă e să vină întrebarea, să vină întrebarea. Nu pot să îi zic eu să mă întrebe. Trebuie să fie ceva diferit. Sunt o persoană romantică, cu toate că nu par. Lumânărele, floricele, trandafiri, îmi plac foarte mult. Iubitul meu nu e romantic, dar pentru mine are momente.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vedeta Kanal D recunoaste ca ea este cea geloasa

E din Mangalia, dar are un business în Vama Veche. Până acum nu am avut certuri, să avem discuții în care să țipăm...nu  a existat niciodată. În cazul în care nu ne înțelegem pe un anumit subiect, discutăm să vedem cum gândește fiecare, să ajungem la un numitor comun.

Dintre noi doi, eu sunt mai geloasă. Nu sunt posesivă sau exagerată, dar dacă mi se pare mie o situație, îl trag puțin de mânecă.", a dezvaluit Ana-Maria Barnoschi.

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.