Emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai” va putea fi urmărită în fiecare sâmbătă seară, de la ora 22:00

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 01 sep 2022, 15:51

Emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai” va putea fi urmărită în fiecare sâmbătă seară, de la ora 22:00

Începând din acest weekend, emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai” va putea fi urmărită în fiecare sâmbătă, de la 22:00, la Kanal D, imediat după show-ul “Tu urmezi!”. Ediția acestui weekend aduce în fața publicului o personalitate strălucitoare a cântecului românesc, Maria Dragomiroiu.

Artista își va deschide sufletul cu generozitate în fața milioanelor de telespectatori, făcând referire la evenimente marcante ale vieții sale care stă sub semnul succesului profesional, dar și al încercărilor personale, al deciziilor tulburătoare.

“Este vocea ce aveți mai scump?”, “De câte ori nu ați avut nici măcar bani de pâine?”, “Cum ați învățat să trăiți cu frică?”, “De ce nu ați avut curaj să divorțați de primul soț?”,  acestea sunt câteva dintre întrebările adresate îndrăgitei artiste.

Citeste si: A fost Cristina Neagu adevăratul antrenor al naționalei de handbal? Adrian Vasile a dezvăluit ce relație are cu căpitanul echipei naționale și de ce ține cont de indicațiile ei

Nu pierdeți, în fiecare sâmbătă, de la 22:00, imediat după  show-ul “Tu urmezi!”, interviurile emoționante și revelatoare de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Odată cu această modificare a grilei de weekend Kanal D, “Se strigă darul!”, emisiunea prezentată de Mihai Mitoseru și Grațiela Teohari Duban, va fi difuzată duminica, de la 22:30. 

Citeste si: Este pregătit Adrian Vasile să facă pasul cel mare în viața personală? Antrenorul de la CSM București își dorește o căsătorie pe viață