Program TV „Infidelul”. Vezi online episodul 9, subtitrat în limba română VIDEO. Derin suferă enorm după ce tatăl ei a decis să rupă orice legătură cu ea

Autor: Amalia Georgescu

Momente grele pentru Derin

Sursa: Captură KANAL D

La Kanal D, de la ora 20:00, începe episodul 9 al serialului turcesc „Infidelul”. Urmărește-l la TV sau online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Deși credea că va avea parte de fericire și liniște după ce iubitul ei va oficializa relația, Derin se confruntă acum cu o mulțime de probleme. Ce condiție îi va pune tatăl ei pentru a se împăca? 

Ce se va întâmpla în episodul 9 al serialului turcesc „Infidelul”?

Vestea că Derin și Volkan au o relație a șocat pe toată lumea, având în vedere că bărbatul este căsătorit de ani buni cu Asya, iar cei doi au împreună un copil.

Evident, familia lui Derin se simte rușinată de această situație, însă cel mai afectat este tatăl tinerei. Acesta nu poate accepta că fiica sa a distrus o familie și decide să întrerupă orice legătură cu ea. 

Derin încearcă din răsputeri să se împace cu tatăl ei, însă acesta nu pare dispus să accepte relația pe care fiica lui o are cu Volkan. Mai mult decât atât, tatăl lui Derin îi va cere acesteia să uite de Volkan și să se întoarcă acasă, acolo unde va avea parte de sprijin financiar, atât pentru ea, cât și pentru copil.

Derin și Volkan traversează o perioadă dificilă. Problemele financiare sunt pe zi ce trece mai mari, iar bărbatul pare că a ajuns la capătul puterilor, mai ales că Asya a reușit să obțină un ordin de restricție împotriva lui. Ce decizie va lua Derin în ceea ce îl privește pe Volkan, dar și dacă va reuși acesta din urmă să ajungă din nou pe linia de plutire poți vedea în episodul 9 al serialului turcesc „Infidelul”, difuzat vineri, 2 septembrie 2022, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine este și câți ani are Bahar din serialul Infidelul! Iată cum arăta celebra actriță Yeliz Kuvancı în urmă cu cinci ani! Fanii săi au fost uluiți de schimbarea radicală!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Infidelul” pe Kanal D

După cum îi spune și numele, serialul turcesc „Infidelul” spune povestea unui bărbat care ajunge să ducă o viață dublă după ce se îndrăgostește de o femeie mai tânără decât el.

Toți cei din jurul său au de suferit, dar în special soția acestuia, Asya, dar și fiul lor, Ali.

Serialul turcesc „Infidelul” este parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărit la TV de miercuri până vineri, de la ora 20:00, dar și online, subtitrat în limba română pe https://www.kanald.ro/live.html.  

Citeste si: Ea a fost marea iubire a celebrului actor Caner Cindoruk, protagonistul serialului Infidelul! Iată cine este actrița de care s-a îndrăgostit în timpul filmărilor pentru producția Kosem

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.