Exclusiv! Natalia vorbește despre asemănarea izbitoarea dintrea ea și Nicoleta, iubita lui Sorin: "Și Andreea Mantea, chiar și el, și publicul a confundat-o"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 05 iun 2023, 02:25

Natalia, detalii despre iesirea nervoasa a Nicoletei in timpul emisiunii Casa Iubirii

Sursa: Instagram

Fosta concurenta de la Casa Iubirii dupa care Sorin a suspinat luni la rand a vorbit in premiera despre faptul ca multi inca o confunda cu actuala lui iubita.

Natalia, una din cele mai plăcute și iubite prezente feminine din cadrul emisiunii matrimoniale Casa Iubirii, și-a luat inima în dinți și a spus lucrurilor pe nume în ce privește faptul că foarte multa lume o aseamănă cu actuala iubita a lui Sorin, Nicoleta. Tânăra a dezvăluit în premiera pentru Culisele Iubirii tot ce crede despre cea care ar putea trece drept o sosie a ei la Casa Iubirii.

Natalia recunoaste ca Nicoletata, iubita lui Sorin de la Casa Iubirii, seamna izbitor cu ea

Citeste si: Exclusiv! Robert, detalii neștiute despre motivul pentru care Emanuel și Alexandra nu au putut forma un cuplu: "Nu poți ști, toată lumea are un trecut"

Pana si mama ei a observat ca Nicoleta incearca sa ii copieze stilul vestimentar sau modul cum isi aranjeaza parul, insa Natalia este de parere ca aceste detalii sunt doar coincidente: "Cu siguranta, multe lucruri sunt asemanatoare, concurentii s-au deprins cu mine,

am stat doua luni in Casa cu ei. Eu nu am nicio vina. Au vazut ca nu s-a purtat tocmai ok cu mine, Nicoleta a facut niste figuri, a incercat sa ma imite la nervi, cred si nu a fost tocmai ok, dar asta e. Ea s-a enervat pe mine, nu inteleg unde e greseala mea. Cu ce sunt de vina eu. Eu nu sunt acolo prezenta. Daca oamenii o confunda cu mine, nu este problema mea.
Posibil sa fie gelozie. Cred ca ii scriu oamenii ca si mie imi scriu. Eu am incercat sa o protejez, sa o apar, eu am zis ca suntem asemanatoare. Ea a cumparat haine de la acelasi brand de unde imi iau eu, insa am zis doar ca are gusturi bune, am incercat sa o protejez. Si maica-mii i s-a parut ca ma copiaza. Eu nu stiu daca i-au scris oamenii sau a vazut live-ul, dar nu stiu cum sa primesc chestia asta.
Eu sunt fericita, pentru mine este in regula.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Natalia spune ca nu are un iubit in acest moment

Natalia a mai dezvaluit faptul ca Nicoleta nu ii spune pe nume in emisiune: "Tot pe maica-mea a numit-o dansa. Ea mai mult s-a enervat pe situatia din Casa. Si Sorin si Andreea Mantea a confundat-o cu mine. Suntem asemanatoare." 

Cat despre viata personala, Natalia a dezvaluit faptul ca inca este singura si nu isi doreste cu tot dinadinsul o relatie in acest moment chiar daca la una din nuntile la care a participat ar fi vrut sa aiba langa ea o prezenta masculina.

Fosta concurenta a avut parte de o vacanta asa cum isi dorea, s-a relaxat si mai ales a petrecut timp in sanul familiei.