Trei elefanți au intrat într-un spital. Animalele s-au plimbat pe holurile acestuia

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 06 iun 2023, 05:35

Trei elefanți au intrat într-un spital. Animalele s-au plimbat pe holurile acestuia

Sursa: romaniatv.net

Trei elefanți au intrat într-un spital și s-au plimbat nestingheriți pe holurile acestuia. În timp ce personalul medical a înlemnit și încerca să găsească modalități prin care să dea animalele afară, internauții se amuzau teribil.

Trei elefanți au intrat într-un spital, spre disperarea personalului medical. Animalele au încăput cu greu pe holurile înguste ale spitalului, iar imaginile s-au viralizat imediat.

Trei elefanți au intrat într-un spital

Trei elefanți au intrat într-un spital din Bengalul de Vest, India. Personalul a înmărmurit la vederea mamiferelor, în timp ce fotografiile cu acestea din mediul online au stârnit amuzamentul oamenilor.

„Inspecție de laborator de către conducerea de top”, „Trebuie să fi venit pentru un control regulat de sănătate”, au fost câteva dintre comentariile internauților amuzați de situație.

În tot acest timp, alți internauți nu au văzut situația ca fiind prea amuzantă, spunând că amimalele nu ar fi ajuns în spital, dacă oamenii nu le-ar fi distrus habitatul. „ Cred că asta se întâmplă atunci când le ocupi habitatul.

Este pământul lor și îl vor înapoi”, „Când le invadăm spațiul, este invers”,
au fost celelalte comentarii ale oamenilor.

Un vânător de trofee a fost împușcat în cap

Un vânător de trofee, care împușca animalele din Africa, printre care se numără elefanți, lei și girafe, a fost împușcat în cap. Acesta a murit în același mod precum animalele pe care le-a colecționat.

Riaan Naude era administrator al companiei Pro Hunt Africa (Pro Vânătoare Africa) și susținea că vânează „ecologic” animalele pe cale de dispariție și nu numai, conform Daily Mail.

Citeste si: Vrei să crești animale acasă pentru a consuma o hrană mai sănătoasă? Iată de ce ai nevoie pentru a face asta!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

Acesta a gost găsit fără viață, la 55 de ani, în Africa de Sud, în Limpopo, în propria mașină. Acesta ieșise de pe carosabil în urma unor defecțiuni pe care le avea motorul său.  În mașină au fost găsite: apă, o sticlă de alcool, haine și două puști de vânătoare.

Conform unui martor, doi bărbați ar fi coborât dintr-o mașină de culoare albă, l-au împușcat în cap, au furat una dintre armele acestuia și au fugit imediat de la fața locului.

Bărbatul era întins cu faţa în sus şi avea sânge pe cap şi pe faţă. Motivul atacului şi al crimei ulterioare este necunoscut în acest stadiu”, a transmis colonelul Maphaswa Seabi, purtătorul de cuvânt al poliției.

Compania acestuia punea la dipoziție doritorilor, în nordul Africii de Sud, în apropiere de Parcul Național Kruger, safari de vânătoare.

Citeste si: Derin din serialul Infidelul, o mare iubitoare de animale! Iată cate patrupede are celebra actrița Melis Sezen!

O zi de vânătoare costa 250 de lire sterline și, pentru un tarif special, se puteau vâna: elefanți africani de tufiș, bivoli africani, leoparzi, lei, rinoceri negri. Protect All Wildlife, o organizație nonprofit, susține că Riaan Naude a fost implicat și în creșterea și în vânzarea girafelor în scopuri de vânătoare.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.