Gelozia se instalează în ”Casa Iubirii”. Nicoleta nu poate admite că Sorin a fost invitat la dans de noua concurentă: ”O învârte și face figuri”. Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, miercuri, 7 septembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 06 sep 2022, 19:45

Gelozia se instalează în ”Casa Iubirii”

Nicoleta este tot mai geloasă atunci când vede că vreo fată îi face ochi dulci iubitului ei.

Gelozia se instalează în ”Casa Iubirii”, Nicoleta nu poate admite că iubitul ei i-a acordat primul dans noii concurente. Aceasta nu i-a putut urmări până la final și nu înțelege de ce Sorin dă curs unor astfel de situații.

Nicoleta ”arde” de gelozie

Nicoleta și Sorin sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din ”Casa Iubirii”. Cei doi au o mulțime de susținători, însă relația lor a fost pusă de multe ori la îndoială, chiar și de ei.

Nicoleta nu a putut urmări până la final dansul dintre iubitul ei și noua concurentă din casă, apropierea dintre cei doi nu i-a picat deloc bine blondinei.

”Nu mai am chef...o învârte și face figuri din astea”, a spus Nicoleta.

Andreea Mantea a întrebat-o pe Nicoleta de ce nu a putut urmări dansul până la capăt.

Aceasta a precizat că iubitul ei face niște șmecheri.

Andreea, una dintre cele mai noi concurente din ”Casa Iubirii”, nu poate înțelege de ce Raluca l-a invitat la dans tocmai pe Sorin, unul dintre băieții care formează deja un cuplu în casă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Sorin lansează bomba și îi lasă cale liberă Kingăi: ”Să mă bagi și pe mine în seamă un pic” Reacția Nicoletei o puteți vedea marți, 6 septembrie, într-o nou ediție a emisiunii ”Casa Iubirii”, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

„Nu am înțeles de ce Raluca l-a ales pe Sorin, Sorin este într-un cuplu”, a

spus Andreea.

”Nu-ți pot dezvălui secretul, știe doar cineva”, a spus noua concurentă.

Urmăriți o nou ediție a emisiunii, miercuri, 7 septembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

Citeste si: Cine este Raluca, noua concurentă care a pășit Casa iubirii? „Parcă e Scufița roșie” Iată cine este băiatul care i-a atras atenția și ce cadouri inedite le-a adus concurenților!