Motivul pentru care Nicolae Guță amână botezul celui de-al 12 lea copil. Primele declarații

Autor: Madalina Maftei

Motivul pentru care Nicolae Guță amână botezul celui de-al 12 lea copil

Sursa: Facebook

În urmă cu câteva luni, Nicolae Guță a devenit tată pentru a 12-a oară. Regele manelelor a tot amânat botezul mezinului familiei, fără să ofere prea multe detalii. Recent, artistul a dezvăluit care este motivul pentru care amână evenimentul.

Este foarte bine cunoscut faptul că Nicolae Guță are o familie numeroasă. Manelistul este tatăl a 12 copii, cel mai mic având câteva luni. Cristina, iubita artistului, l-a făcut din nou tată de băiat.

Nicolae Guță a amânat botezul celui de-al 12 lea copil 

La 54 de ani, manelistul este un tată împlinit și fericit, căci are o familie numeroasă, compusă din 12 copii.

Cel mai mic membru al familiei are doar câteva luni. Artistul a dezvăluit că amână botezul fiului său pentru anul viitor, căci a fost foarte ocupat și nu a avut timp să se ocupe de organizarea evenimentului.

”Nu am avut timpul necesar, am tot fost ocupat cu evenimentele, o să lăsăm pentru la anul. Eu cam tot timpul sunt in vacanță, că tot plecat sunt... Cristina nu poate să plece, este legată de băieți, trebuie să aibă grijă de ei.”,

a spus Nicolae Guță la un post TV.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce decizie radicală a luat Sorina manelista după ce a fost salvată de la moarte. Nimeni nu se aștepta la așa ceva

Manelistul a mai dezvăluit că, momentan, a pus pe pauză construirea vilei de fițe, pe motiv că banii sunt destul de puțini în această perioadă.

”O lăsăm așa, mai ușor, pentru că este mai greu cu bănuții acum pentru toată lumea. Într-un an ceva, în altul ceva, și asta este. E mai greu acum, este o perioadă grea pentru toată lumea, s-au scumpit toate materialele, s-a scumpit mâna de lucru, nu prea mai ai cu cine să lucrezi, nu mai este așa cum era.

Bine, de mine depinde viața atâtor familii și pe cale Cristina m-a înțeles și îi mulțumesc, facem așa cum putem.”, a mai spus Nicolae Guță.

Citeste si: Care este motivul pentru care Nicolae Guță nu vrea să o ajute pe Sorina, fosta lui soție. Manelistul a răbufnit: "La mâna Domnului suntem toți!"