Actrița Dilan Çiçek Deniz a strălucit de curând pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția, unde a participat ca invitată a unui renumit brand!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 iun 2023, 04:35
video Foto(4)

Dilan Çiçek Deniz se numără printre cele mai frumoase și talentate actrițe din generația ei, în Turcia.

Actrița Dilan Çiçek Deniz este considerată una dintre cele mai frumoase femei din Turcia, deoarece deține titlul de Miss Turcia 2014. Dilan Çiçek Deniz a cucerit publicul din Turcia și datorită talentului ei actoricesc dovedit în producțiile de succes în care a jucat până în prezent.

Dilan Çiçek Deniz a strălucit de curând pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția

La vârsta de 19 ani, Dilan era deja cunoscută că model în Turcia și a fost cooptată să joace primul ei rol secundar în serialul Yaman, în anul 2014, în care a dovedit un talent uluitor și de atunci tânăra s-a îndrăgostit de platourile de filmare și a decis să își continue activitatea în ambele domenii, reușind să le îmbine cu brio.

Citeste si: Vara nunților în Istanbul! Patru cupluri de actori și cântăreți celebri se vor căsători în această vară, spre marea încântare a publicului!

Însă treptat Dilan a decis să se axeze mai mult pe cariera în actorie dorindu-și să evolueze și să devină o actrița apreciată și renumită atât în Turcia, cât și în străinătate. Între timp, frumoasa actrița a absolvit cu succes Facultatea de Filologie în cadrul Universității Bilgi și mai mult decât atât a publicat și o carte de poezii, intitulată “Credeam că soarele e mama”. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de platourile de filmare, Dilan Çiçek Deniz este de asemenea o femeie împlinită deoarece trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de iubire cu un celebru regizor islandez, Thor Saevarsson, care în anul 2021 a cerut-o în căsătorie.

De curând, celebra actrița Dilan Çiçek Deniz a publicat câteva imagini de senzație în care le-a împărtășit fanilor săi din mediul virtual faptul că se află la Festivalul de Film de la Veneția. Superba actrița a participat că reprezentant de seama al unui brand celebru și a strălucit pe covorul roșu, într-o uluitoare rochie neagră, extravagantă și foarte sexy, care a atras toate privirile.

Citeste si: Savas din serialul "Meryem" si frumoasa lui iubita, ipostaze fierbinti la malul marii Egee! Iata cum au fost surprinsi Furkan Andic si Dilan Cicek Deniz!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.