Prognoza meteo ANM joi, 8 septembrie 2022. Vreme frumoasă și caldă în majoritatea regiunilor

Autor: Bianca Hriscu

Prognoza meteo pentru ziua de joi, 8 septembrie 2022

Sursa: PixaBay, canva.com

Ziua de joi aduce o vreme frumoasă în majoritatea regiunilor țării, dar și temperaturi în creștere comparativ cu ziua precedentă. Iată unde vor mai fi șanse de precipitații.

Meteorologii anunță o zi de joi cu vreme în general frumoasă la nivelul întregii țări. Temperaturile vor fi în creștere, iar precipitațiile își vor face apariția doar izolat, în anumite regiuni. Iată cum va fi vremea joi în București, dar și în țară.

Prognoza meteo ANM joi, 8 septembrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a publicat prognoza meteo pentru ziua de joi, 8 septembrie 2022.

Vremea se va încălzi la nivelul întregii țări, astfel că este anunțată o zi frumoasă de toamnă, cu un cer mai mult senin și soare. 

În regiunile montane se mai pot strânge norii și pot să mai apară ploi de scurtă durată, însă nu va fi vorba despre cantități mari de apă.

La nivelul întregii țări, atmosfera va fi una plăcută în cursul zilei de joi, 8 septembrie 2022, iar vântul va sufla slab și moderat.

La primele ore ale dimineții, dar și seara pot să mai fie condiții de ceață.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 25-28 de grade.

Citeste si: Prognoza meteo ANM miercuri, 7 septembrie 2022. Temperaturile cresc în toată țara. Iată ce maxime se vor atinge și unde va mai continua să plouă

Vremea în București joi, 8 septembrie 2022

În București, temperatura din termometre va urca până la 28 de grade în cursul zilei de joi, fiind în creștere față de ziua precedentă.

Vremea va fi frumoasă, cerul mai mult senin și soarele va fi prezent întreaga zi. După lăsarea serii, cerul va fi predominant noros și se va înregistra o minimă de 15 grade.

Vremea în Brașov joi, 8 septembrie 2022

La Brașov, vremea va fi schimbătoare în cursul zilei de joi, astfel că vor mai fi șanse de precipitații sub formă de ploaie, în special la orele prânzului.

Ploile pot să fie însoțite, pe alocuri, de descărcări electrice. Maxima zilei va fi de 25 de grade. Spre seară, ploile se vor opri, însă cerul va fi în continuare predominant noros, iar minima va coborî până la 12 grade.

Vremea în Constanța joi, 8 septembrie 2022

Meteorologii anunță o zi cu vreme frumoasă la Constanța, astfel că în timpul zilei de joi se va atinge o maximă de 25 de grade și va fi parțial însorit.

Noaptea, cerul va fi predominant noros, iar minima se va situa în jurul valorii de 19 grade.

Citeste si: Astenia de toamnă. De ce apare și cum poți să treci mai ușor peste această perioadă

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.