Momentul în care un copil este salvat de un câine - Imaginile au devenit imediat virale - Video

Autor: Alina Petre
Actualizat: 07 iun 2023, 07:55

Copil salvat de câine

Momentul în care un copil este salvat de un câine. Imaginile au devenit imediat virale.

Momentul în care un copil este salvat de un câine. Imaginile au devenit imediat virale.

Citeste si: Momentul în care o prezentatoare TV suferă un AVC în direct- Video

Momentul în care un copil este salvat de un câine

Un câine a atacat un copil în timp se juca pe stradă, iar în apararea lui a sărit partupedul familiei.

Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere și au devenit virale pe rețele de socializare.

Pe filmare se vede cum copilul este atacat de un câine vagabond, iar animalul său de companie sare în ajutorul lui. Momentul când un câine salvează un copil a devenit viral pe TikTok. 

Clipul a strâns aproape trei milioane de vizualizări, utilizatorii fiind de-a dreptul uimiți să vadă un astfel de eveniment.

Copilul se juca pe stradă, alături de prietenii lui, când, într-o fracțiune de secundă, un câine vagabond sare să-l atace pe micuț. În acel moment, patrupedul său, care se afla la distanță mică de el, a sărit imediat și l-a atacat pe câinele fără stăpân, dându-l la o parte de pe copil și salvându-i viața băiețelului.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

@purpl3aquar1us

A dog saved a baby

♬ original sound- Purpl3Aquar1us

 

O prezentatoare TV a suferit un AVC în direct 

Momentul în care o prezentatoare TV suferă un  accident  vascular cerebral (AVC) în direct. Incidentul s-a produs sâmbătă dimineața, în timpul unei transmisiuni live.

O prezentatoare de știri din SUA  a suferit un accident  vascular cerebral în direct.

Pe filmare se vede cum femeia abia dacă mai reușește să citească informațiile de pe prompter, după care cere rapid să se facă legătura la rubrica meteo.

Julie Chin, prezentatoare la Tulsa NBC, a dezvăluit duminică într-o postare pe Facebook, că medicii ei cred că a suferit începutul unui accident vascular cerebral, dar din fericire nu a fost unul complet și că este bine.

Incidentul a avut loc în timpul știrilor

Accidentul s-a petrecut chiar în timpul știrilor, moment în care a solicitat să se facă legătura cu echipa meteo.

„  În primul rând, mi-am pierdut vederea parțială la un ochi. Puțin mai târziu, mâna și brațul mi-au amorțit. Apoi, am știut că am probleme mari când gura mea nu mai putea rosti cuvintele care erau chiar în fața mea pe prompter.

Dacă te-ai uitat sâmbătă dimineața, știi cât de disperată am fost să țin emisiunea în continuare, dar cuvintele pur și simplu nu ieșeau", a relatat prezentatoarea.

Prezentatoarea le-a mulțumit colegilor săi pentru că au recunoscut situația de urgență și au sunat la 911, iar femeia este acum în afara oricărui pericol.

Citeste si: O mamă s-a luptat cu un tigru, pentru a-i salva viața copilului ei, după ce acesta și-a înfipt colții în capul bebelușului de un an