În această seară, de la ora 20:00, în serialul Infidelul, Volkan, la un pas de a fi demascat

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 sep 2022, 08:51
video Foto(7)

Volkan nu știe că Asya îl bănuiește că se află în spatele tuturor incidentelor prin care a fost nevoită să treacă.

Evenimentele tensionate continuă să apară, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Infidelul”, la Kanal D.

Ce se întâmplă astăzi in serialul Infidelul: Volkan, la un pas de a fi demascat

Asya este tulburată peste măsură de agresiunea la care a fost supusă în propria-i casă, iar Turgay și Bahar îi sunt alături acesteia. Când Volkan află ce s-a întâmplat se “transformă” rapid în bărbatul grijuliu, însă Asya ignoră manifestările fostului soț.

În plus, Volkan este deranjat de apropierea dintre fosta soție și Turgay. Ceea ce nu știe Volkan este că Asya îl bănuiește că se află în spatele tuturor incidentelor prin care a fost nevoită să treacă. Volkan este la un pas de a fi demascat…

Pe de altă parte, Volkan se confruntă cu socrul lui, Haluk manifestându-și vizibil nemulțumirea că ginerele sau încă se îngrijorează de soarta fostei soții, în timp ce viață de familie alături de Derin este lăsată în plan secund.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ea a fost marea iubire a celebrului actor Caner Cindoruk, protagonistul serialului Infidelul! Iată cine este actrița de care s-a îndrăgostit în timpul filmărilor pentru producția Kosem

Haluk află că acțiunile grave ale lui Volkan împotriva fostei soții, nu încetează să apară, iar aceste fapte nu fac decât să pună în pericol întreagă familie a afaceristului. Ce se întâmplă, însă, când Volkan este amenințat de către agresorul Asyei, că va dezvălui totul?

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Infidelul”, la Kanal D.

Citeste si: Cine este și cum arată mama actorului Caner Cindoruk, Volkan din serialul „Infidelul”. Cei doi au o relație foarte apropiată