Cristiano Ronaldo, fotbalistul preferat al Reginei Elisabeta a II-a, omagiu emoționant adus Majestății Sale

Autor: Madalina Maftei

Cristiano Ronaldo, fotbalistul preferat al Reginei Elisabeta a II-a

Sursa: Hepta/ Instagram

Celebrul fotbalist Cristiano Ronaldo i-a adus un omagiu emoționant Reginei Elisabeta a II-a, care a trecut la cele veșnice joi, 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani.

Starul echipei Manchester United a scris pe pagina sa de Instagram un mesaj emoționant în memoria Reginei Angliei, care a încetat din viață în cursul zilei de joi, 8 septembrie, la Castelul Balmoral din Scoția.

Cristiano Ronaldo: ”Plâng această pierdere”

Fotbalistul preferat al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii a transmis condoleanțele sale după moartea suveranei.

După moartea Majestății Sale, Prințul Charles, fiul cel mare al reginei, este cel care va prelua îndatoririle regale, fiind proclamat rege al Regatului Unit.

După aflarea veștii, Cristiano Ronaldo a postat pe rețelele sociale un mesaj de condoleanțe pentru Casa Regală.

Citeste si: Motivul pentru care experții sunt de părere că Charles ar putea să renunțe la coroană. Pe tron ar putea urca William

„Șapte ani din cariera mea am jucat în Premier League, iar acesta este cel de-al 8-lea pe care îl trăiesc în Anglia.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De-a lungul acestor ani, am simțit dragostea veșnică a Regatului Unit pentru regina sa și cât de importantă a fost și va fi pentru totdeauna Maiestatea Sa pentru poporul britanic.

Aduc respectul meu memoriei sale și plâng această pierdere de neînlocuit împreună cu țara pe care am învățat să o numesc acasă.

Gândurile și rugăciunile mele se îndreaptă către Familia Regală”, a

scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

Și fotbalul din Marea Britanie este în doliu, iar etapa din Premier League a fost amânată, potrivit prosport.ro

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Citeste si: LIVE UPDATE Regina Elisabeta a II-a a murit. 96 de salve de tun, în memoria Reginei. Programul pentru următoarele 10 zile în Marea Britanie! 

Regele Charles a ajuns la Palatul Buckingham

Regele Charles al III-lea a ajuns la Palatul Buckingham. Noul monarh a petrecut minute bune dând mâna cu oamenii strânși acolo, care i-au transmis condoleanțe, unii l-au aclamat și chiar au intonat „God Save The King”, imnul regal. 

Charles, împreună cu Regina consoartă, Camilla, s-a plimbat apoi pe lângă porțile palatului regal, uitându-se la miile de buchete de flori și mesaje de condoleanțe așezate acolo de cei care deplâng moartea Reginei Elisabeta a II-a.