Care este cea mai mare slăbiciune a lui Joshua Castellano: ”Îmi place ce e frumos”

Autor: Madalina Maftei

Joshua Castellano, recunoscut pentru viața de noapte din Capitală, a vorbit în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” despre un detaliu pe care puțini îl cunosc, dar care este ușor previzibil. Care este cea mai mare slăbiciune a italianului?

Joshua Castellano și-a deschis sufletul și a vorbit despre viața personală la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Este bine cunoscut faptul că italianul tânjește după femei frumoase, iar relațiile pe care le-a avut de-a lungul timpului cu femei tinere l-au propulsat în viața mondenă, fiind o persoană destul de mediatizată. Puțini sunt cei care știu că un om puternic precum Joshua Castellano are și slăbiciuni.

Joshua Castellano a recunoscut că are două mari slăbiciuni

Joshua Castellano trăiește o viață de lux și nu se uită la bani când vine vorba de fericirea lui. Drept urmare, femeile din viața lui sunt extrem de norocoase, căci acesta scoate sume frumușele din buzunar pentru plăcerile lor și nu regretă absolut deloc.

Întrebat de Denise Rifai: ”Care este cea mai mare slăbiciune a dvs.?”,

italianul a recunoscut că femeile au fost întotdeauna slăbiciunea lui, dar și mama, cu care are o legătură specială.

Citeste si: Cine este iubita lui Joshua Castellano! Cum arată tânăra pe care italianul o răsfață cu cadouri scumpe

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Au fost femeile și în timp cu asta se lasă, mi-a plăcut ce este frumos, cred că tuturor le place. Dacă ești bărbat și îți plac femeile, eu am considerat că îmi e o slăbiciune, este o completare pentru viața ta dacă muncești. Am lăsat întotdeauna loc de ”bună ziua” femeilor, altfel de vicii sau slăbiciuni nu am avut. Am avut relații, am stat bine, când am terminat, am mers mai departe, până când găsești un echilibru...Și

că o iubesc pe mama”, a spus Joshua Castellano.

Sexul frumos a reprezentat mereu un interes pentru italian, astfel, de-a lungul timpului, s-a iubit cu o mulțime de românce, iar cea mai recentă cucerire a lui este o tânără de 22 de ani. De asemenea, mama joacă un rol foarte important în viața lui.

Citeste si: Joshua Castellano a început de la o sală de sport. Care e secretul unei afaceri prospere