Decizia Prințului Harry după moartea Reginei Elisabeta a II a. Ce hotărâre a luat la o zi după trecerea în neființă a monarhului britanic

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 10 iun 2023, 00:05

Printul Harry va ramane in Anglia pana dupa funeraliile Reginei Elisabeta a II a

Sursa: Hepta

Printul Harry nu a reusit sa isi mai prinda bunica in viata pentru a-si lua ramas bun, el fiind in avion atunci cand regina Elisabeta a II a a trecut in nefiinta.

Printul Harry a fost ultimul membru al Casei Regale care a ajuns la Balmoral, în Scoția, în ziua în care Regina Elisabeta a II a a trecut în neființă. Nepotul preferat al reginei se afla în avion când a primit vestea morții monarhului, ajungând cu o ora întârziere după ce Palatul Buckingham a anunțat decesul Suveranei. Printul Harry a petrecut 12 ore la Balmoral lângă căpătăiul bunicii sale, însă vineri dimineața la ora 8 a fost primul care a plecat spre Londra, fiind văzut pe aeroportul din Aberdeen unde se imbarca în aeronava.

Printul Harry și Meghan Markle vor rămâne în Anglia până după funeraliile Reginei.

Citeste si: Ieșire istorică pe porțile Castelului Windsor! Printul William și Kate au apărut în fata mulțimii alaturi de Harry și Meghan

Citeste si: Regina Elisabeta a II a nu a ținut niciodată dietă și nu a făcut sport. Cate kilograme și ce înălțime avea monarhul britanic

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Decizia Printului Harry dupa moartea Elisabetei a II a

Ducii se aflau deja în tara într-un tur atunci când au aflat de moartea Elisabetei a II a. Când Harry a plecat în Scoția pentru a-și vedea bunica pentru ultima data, soția lui, Meghan, a rămas la Londra, iar Kate asemenea, în timp ce Printul William a călătorit spre nord. Ducii de Sussex au ajuns în Regatul Unit sâmbăta trecuta și au apărut la evenimente caritabile în Manchester și Dusseldorf, în Germania și plănuiau să se întoarcă în America imediat.

Se pare că cei doi și-au schimbat planurile și vor rămâne în Anglia până luni, 19 septemebrie când vor avea loc funeraliile de la Westminster Abbey.

Citeste si: Cu ce își vopsea părul Regina Elisabeta a II a. Monarhul britanic a renunțat la acest obicei în 1990

Printul Harry a continuat sa aiba un loc aparte in sufletul monarhului britanic

Citeste si: Primul discurs al Regelui Charles al III-lea. Noul monarh al Marii Britanii se adresează lumii: ”Promit să vă servesc cu loialitate”

Până acum, nu se știe exact daca cei doi copii ai ducilor, Lilibet și Archie vor veni în Anglia. Printul Harry și Regina Elisabeta a II a aveau o legătură aparte și în ciuda faptului că nepotul ei s-a retras din îndatoririle familiei regale, având loc și numeroase disensiuni și moment încordate din cauza interviurilor și dezvăluirilor făcut de Print, monarhul britanic a continuat să își

iubească nepotul oferindu-i de fiecare data dovezi clare ale afecțiunii pe care i-a purtat-o.

 

Taguri: