Românul care afirmă că este fiul Regelui Charles s-a filmat în fața Palatului Buckingham și susține că este distrus de pierderea „bunicii” sale

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 10 iun 2023, 01:00

Românul care afirmă că este fiul Regelui Charles s-a filmat în fața Palatului Buckingham și susține că este distrus de pierderea „bunicii” sale

După aflarea veștii conform căreia Regina Elisabeta a II-a a decedat, un român s-a filmat în fața Palatului Buckingham, spunând că este nepotul Suveranei.

Un român a devenit viral pe TikTok, după ce s-a filmat în fața Palatului Buckingham, în timp ce plânge moartea „bunicii” sale.

Bărbatul susține că este fiul Regelui Charles al III-lea

Bărbatul devenit viral în mediul online susține că este fiul Regelui Charles al III-lea și le-a mulțumit oamenilor pentru omagiile aduse Suveranei.

„Vreau să le mulțumesc tututor acestor oameni care au venit la Palatul Buckingham și care și-au rupt din timpul cu familia pentru a veni aici, să aducă un ultim omagiu bunicii Elizabeth.

Vreau să va mulțumesc tuturor celor care mi-ați urat condoleanțe pentru bunica mea, bunica Elizabeth”, a spus acesta în mediul online.

Bineînțeles că, în mediul online, reacțiile au început să imediat să apară și, în majoritatea, acesta a fost ironizat. Însă, au fost și persoane care și-au exprimat condoleanțele pentru trecerea în neființă a Reginei Elisabeta a II-a.

Citeste si: Cum comunica Regina Elisabeta a II-a cu ajutorul genților. Mesajele codate pe care le trimitea celor din jur și ce purta în gențile de mână

Bărbatul susține că poate dovedi cu probe ADN că este fiul Regelui Charles

În urmă cu ceva timp, bărbatul a spus că are toate dovezile necesare prin care poate arăta că este fiul actualului Rege al Marii Britanii. Acesta susține că fiul Reginei Angliei nu a vrut să îl recunoască niciodată.

Citeste si: Regele Charles i-ar fi interzis Printului Harry s-o aducă pe Meghan Markle la Balmoral. Detalii uluitoare ies acum la iveala despre discuția celor doi

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Am acte doveditoare cu ADN cum că eu aş fi fiul prinţului Charles. Pentru că, acum 49 de ani, la Sighişoara, prinţul Charles a avut o relaţie amoroasă cu maică-mea, a lăsat-o însărcinată şi nu a vrut să mă recunoască niciodată. Şi,, acum am venit aici, la castel, pentru a-mi cere drepturile ca fiu, să mă recunoască ca fiu. Father, father! Papa! Help, help!, a spus acesta despre evenimentul care ar fi avut loc în urmă cu 49 de ani.

Cristian Fideuan este din Sighișoara și, în momentul în care a apărut la porțile Palatului și a strigat după Charles, acesta se afla, deja, în Anglia, de șapte ani, unde lucra în domeniul construcțiilor.

Foarte puține sunt persoanele care îl iau în serios și mulți susțin că totul ar fi făcut fie pentru amuzamentul pe care îl provoacă, fie pentru a deveni cunoscut într-un timp foarte scurt.

Ulterior, bărbatul a recunoscut că totul este, de fapt, un pamflet și că el nu are nicio legătură cu Familia Regală a Marii Britanii.

„Eu sunt un om de divertisment. Tot ce fac pe TikTok e parodie. Nici nu se leagă ce-am zis, anii. Nimic, nimic. Eu am zis ce mi-a venit la gură la momentul ăla. Spontan ”, a spus acesta pentru vice.com.

Citeste si: Ce avere colosală primește William, după ce a devenit Prinţ de Wales şi al 25-lea Duce de Cornwall

Videoclipul în care cere ajutorul Regelui Charles al III-lea s-a viralizat extrem de rapid, ajungând să aibă, în aproximativ 17 ore de la postare, peste 320.000 de vizualizări.