In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Aripi frante”, Momente de groaza pentru Zeynep

Autor: Madalina Maftei
video Foto(8)

Evenimente tensionate, pline de emotie, se vor derula in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul “Aripi frante”, la Kanal D.

Supararea lui Muzaffer este uriasa si barbatul este decis sa nu-si ierte sotia pentru minciunile spuse.

Muzaffer nu poate trece peste minciunile soției sale

Nefise, in schimb, este constienta de raul facut si nu crede ca acesta o va ierta vreodata. Onur este si el foarte afectat de minciunile spuse de Zeynep si este dezamagit ca frumoasa fata a recurs la aceste fapte.

Inutil incearca Zeynep sa-si justifice comportamentul pentru ca Onur nu mai are incredere in ea. Ca si cand nu ar avea suficiente probleme, Zeynep trebuie sa se confrunte, inca o data, cu iubirea obsesiva a lui Ahmet, care face totul pentru a-i fi alaturi “sotiei” sale.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Zeynep face tot posibilul sa scape de Ahmet insa barbatul recurge la un gest teribil. Ce se intampla atunci cand Onur afla ca Ahmet a rapit-o pe Zeynep?

Citeste si: Bucurie mare în familia lui Barış Arduç. Soția celebrului actor turc a adus pe lume primul copil! Iată ce nume special au ales pentru bebelușul lor!

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Aripi frante”, la Kanal D.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.