Ionuț Rusu, dezvăluiri despre momentul în care a fost amenințat, în timpul unui spectacol, cu pistolul: „Am luat niște bani”

Autor: Lavinia Medrea

În primul episod al emisiunii „ZigZag” moderată de George Tănase, prezentatorul matinalului „Dimineața cu noi”, Ionuț Rusu a făcut o serie de dezvăluiri despre momentele în care siguranța sa a fost pusă în pericol în timp ce urma să-și presteze spectacolele.

În prima ediție a emisiunii „ZigZag”, prezentată de George Tănase și difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, Ionuț Rusu ne-a onorat cu prezența în primul episod al celei mai noi emisiuni a comediantului.

Cum face față Ionuț Rusu comentariilor răutăcioase

Unul dintre subiectele abordate de George Tănase a fost hate-ul (n.r.: ura) în mediul online. Așadar, Ionuț Rusu a explicat cum face față hate-ului și cum a reușit să ajungă într-un punct în care nu se mai lasă afectat de comentariile răutăcioase ale internauților.

„Mă amuză foarte tare. Eu chiar sper să iau, mai nou. Înainte mă deranja, dar acum sper, și sper la din astea cât mai inventive, ca să le postez. Mie îmi place să le postez, să îi promovez pe oamenii care dau cu hate și să avem din ce în ce mai mulți, pentru că e distractiv”, a povestit Ionuț Rusu.

Citeste si: George Tănase, discuții în “ZigZag”, cu celebrități din România, pe canalul de YouTube theXclusive

Întrebat de George Tănase dacă oamenii cărora le postează mesajele îi scriu înapoi, Ionuț Rusu a răspuns:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Nu, nu. Unii mai scriu, își cer scuze, dar eu nu repostez numele, că nu vreau să intre oamenii și să-i bombardeze. Doar la unul singur, m-a enervat, mi-a dat mesaje la fiecare 15 secunde. Dar, în rest, nu le-am dat numele. E amuzant, e mișto să le repostezi!”.

Ionuț Rusu a fost amenințat cu pistolul în timpul unui spectacol

Un alt subiect abordat de George Tănase a fost siguranța din timpul show-urilor. Ionuț Rusu este comediant, deci are multe spectacole de stand-up în diferite orașe ale țării. Se pare, totuși, că nu de fiecare dată totul este doar despre zâmbete și râsete, ci și despre momente mai urâte. Ionuț Rusu, în timpul unui spectacol de la Târgoviște, a fost amenințat cu o armă de către un bărbat.

„La Târgoviște a scos un băiat pistolul la mine. Era un băiat care nu avea o foarte mare simpatie pentru unguri, și a scos pistolul și și-l mângâia așa, am intrat pe scenă, nu am zis nimic, doar bună seara, și a zis: <<eu cred că vrei să te dai jos de pe scenă>>, și își mângâia pistolul”, a mărturisit Ionuț Rusu.

Citeste si: George Tănase, declarații în exclusivitate despre problemele de sănătate, la "Fiță cu Adiță", pe canalul de YouTube theXclusive!

„Nu, pentru că simțeam responsabilitate, pe oamenii ăștia nu-i pot dezamăgi. Am luat niște bani, am semnat un contract, și dacă e amenințare cu bomba și ies oamenii, eu rămân că am o treabă de făcut, așa am fost învățat. Dacă ai promis ceva, o faci”, a răspuns Ionuț Rusu, atunci când a fost întrebat de George Tănase dacă s-a dat jos de pe scenă în momentul în care a fost amenințat.