Denisa Filcea, în lacrimi, după ce o fotografă ucraineancă a refuzat să-i trimită imaginile de la botezul fiicei sale! Iată ce au pățit renumita vloggeriță și soțul ei, Flick!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 13 iun 2023, 04:35

Momente dificile pentru Denisa Filcea, care s-a trezit implicată într-un mare scandal iscat de o fotografa ucraineanca, după ce a refuzat să-i trimită pozele de la botezul fiicei sale.

Renumita vloggeriță din Oradea, Denisa Filcea, soția celebrului Flick, supranumit și „Domnul Rimă” se află într-un mare scandal de câteva zile cu o fotografă ucraineancă, Diana Tarasova, care ar fi refuzat să îi trimită pozele realizate la botezul fiicei lor.

Orădeanca a publicat recent un vlog pe canalul ei de YouTube, în care a precizat faptul că fotografa respectivă vrea să-i facă rău intenționat din cauză că a refuzat să o remunereze cu 400 de euro pentru fotografiile realizate la botezul fiicei sale și asta pentru că inițial cele două s-au înțeles la prețul de 150 de euro.

Denisa Filcea, în lacrimi, după ce o fotografă ucraineancă a refuzat să-i trimită imaginile de la botezul fiicei sale

Denisa Filcea a răbufnit în clipă în care fotografa a publicat pe contul ei de Instagram o imagine cu ea și soțul ei, Flick, peste care a aplicat cuvântul „Fake” (falși) însoțită de un mesaj în care îi acuză că nu au vrut să o remunereze pentru muncă ei.

Renumită vloggeriță a publicat și ea la rândul ei un clip pe canalul ei de YouTube, prin intermediul căruia a explicat ce anume s-a întâmplat de fapt. Denia Filcea a povestit i-a realizat fotografii în lunile precedente fără să îi pretindă bani, ci doar promovare.

Citeste si: Flick și Denisa Filcea au împlinit doi ani de la căsătorie! Mesajul emoționant postat de cei doi îndrăgostiți

„Totul a început acum câteva luni, atunci când o prietenă din Ucraina m-a rugat să ajut o refugiată, o fotografă pe care să o lăsăm să ne facă nişte imagini, iar noi să o promovăm. Am postat la un moment dat mai multe fotografii făcute de ea, drăguţe de altfel.(...) Am dus-o cu noi la petrecerea revistei Viva (organizată în luna iunie n.r.) că fotograful nostru personal, mai mult am insistat că în articolul nostru din revistă să fie trecut numele ei, am sunat la multe publicaţîi că să o ajute.

Mereu am luat-o de acasă, am dus-o acasă, am luat masă cu ea", a povestit Denise Filcea, potrivit ebihoreanul.ro

Se pare că prietenia celor două s-a destrămat pe 14 august, când a avut loc botezul micuței Eva Maria, fiica Denisei şi a lui Flick. Atunci când Denisa a întrebat-o pe fotografa respectivă cât o costă serviciile ei, iar femeia i-a spus că tariful pretins este de 100 de euro pe ora.

În cele din urmă însă după alte câteva discuțîi, cele două au ajuns la o înțelegere de a plăti doar 150 de euro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Ea singură a cerut 150 de euro pentru 30 de minute de făcut fotografii acasă la noi şi încă 40 de minute la biserică şi eventual încă 15 sau 20 de minute când ne-am fi întors acasă(...) Când am ajuns acasă de la biserică ea a venit la noi cu o atitudine urâtă. Am rugat-o să ne realizeze câteva fotografii, dar ea a refuzat şi a început să spună «I have to go home» («Trebuie să merg acasă»). M-am simţit rușinată şi într-un final ea a decis să plece. Soţul meu i-a dat cei 150 de euro, iar ea i-a spus că îi mai trebuie încă 250 pentru timpul pierdut", a mai spus Denisa.

În cele din urmă soții Filcea nu au mai primit fotografiile de la botezul fiicei lor, realizate de fotografa ucraineanca.

Citeste si: Fiica lui Flick și a Denisei Filcea a fost botezată! Imagini de colecție de la fericitul eveniment

„Aici, cât şi la Oradea sunt fotografi foarte buni care merg la o nuntă pentru 400 de euro. Iar ea a venit cu un singur aparat şi cu un singur obiectiv, fără lumini. Am plâns, m-am umilit în faţa ei că să-mi dea fotografiile pentru care am plătit. I-am spus să-mi dea cât crede ea de cuviinţă pentru 150 de euro. Nu am mai primit nimic, noroc că soţul meu a avut ideea să ne facem fotografii a două zi pe care le-am şi publicat recent pe reţelele de socializare", a mai spus Denisa Filcea.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.