Vlăduța Lupău este în toiul pregătirilor pentru botez. Când va avea loc marele eveniment: ”Astăzi este tot o zi specială”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 14 iun 2023, 03:40

Vlăduța Lupău este în toiul pregătirilor pentru botez

Sursa: Instagram

După ce s-a mutat în casă nouă, Vlăduța Lupău bifează un nou eveniment în familia ei. Artista a dezvăluit că este în toiul pregătirilor pentru botez.

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii, artista s-a mutat în casă nouă, iar evenimentele se țin lanț în familia ei. Interpreta și-a anunțat urmăritorii din mediul online că face pregătiri pentru botezul fiului ei. 

Vlăduța Lupău face pregătiri pentru botez

Vlăduța Lupău a devenit mămică pentru prima dată în urmă cu o lună. Viața artistei s-a schimbat complet de când Iair a venit pe lume, familia lor este completă acum.

De asemenea, ieri a avut loc un nou eveniment important în viața cântăreței și a soțului ei, Adi Rus, aceștia s-au mutat în casă nou, moment pe care Vlăduța îl așteptat încă de când era însărcinată.

Citeste si: Cum arată noua casă a artistei Vlăduța Lupău! Iată primele imagini spectaculoase din locuința în care îndrăgita cântăreață se va muta împreună cu familia sa, înainte de botezul micuțului Iair!

În urmă cu puțin timp, aceasta a anunțat că astăzi este o zi specială, mai exact, a început pregătirile pentru botez și merge să aleagă conceptul pentru petrecere. Artista radiază de fericire și se simte extrem de împlinită, mai ales că, în ultima vreme, evenimentele se țin lanț în viața ei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Astăzi este tot o zi specială cum a fost cea de ieri, pentru că ieri ne-am mutat, iar azi mă ocup de botezul lui Iair. Mă duc la întâlnire cu Geta și cu Nicu, care vine special de la București, ca să facem un concept al petrecerii. Abia aștept, am emoții!”, a spus Vlăduța Lupău pe story.

Vlăduța a mai precizat că nu a uitat că le-a promis urmăritorilor ei că va vorbi despre mutare, ba chiar le va face și un tur al noii locuințe în cel mai scurt timp.

Citeste si: Ce face Vlăduța Lupău atunci când trebuie să alăpteze și nu este acasă. Trucul la care orice mămică ar trebui să apeleze

Interpreta de muzică de petrecere nu a dezvăluit când va avea loc botezul micuțului, însă, din moment ce este în toiul pregătirilor, evenimentul ar urma să aibă loc cât mai curând.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.