In aceasta seara, de la ora 20:00, in „Infidelul”, Volkan risca sa fie prins

Autor: Diana Tilă
video Foto(6)

Tensiunile continua în serialul “Infidelul”, in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod difuzat la Kanal D.

Evenimentele tensionate, pline de suspans, continua sa se succeada cu repeziciune in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul „Infidelul”, la Kanal D.

Citeste si: Asya din serialul Infidelul, schimbare uluitoare look! Iată cum arată celebra actriță Cansu Dere, la doar câteva luni de la încheierea filmărilor!

In aceasta seara, de la ora 20:00, in „Infidelul”, Volkan risca sa fie prins

Haluk este ingrijorat de soarta mariajului fiicei sale cu Volkan, si cauta sa afle ce se petrece, cu adevarat, in viata ginerelui sau. Renumitul afacerist apeleaza la ajutorul medicului Turgay, apropiat al Asyei, si este surprins cand afla ce <secret> ascund cei doi fosti soti.

Citeste si: Bucurie mare în familia lui Barış Arduç. Soția celebrului actor turc a adus pe lume primul copil! Iată ce nume special au ales pentru bebelușul lor!

Volkman inca se confrunta cu serioase amenintari din partea lui Selcuk, cel angajat  sa o agreseze pe Asya, iar acum tanarul ameninta ca, daca nu primeste o uriasa suma de bani pentru <serviciul> facut, va da in vileag intreaga poveste.

In plus, Mert isi doreste sa distruga, la randu-i, viata lui Volkan, dupa ce acesta din urma i-a stricat casnicia celui care odinioara ii era prieten.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum va reactiona Haluk, socrul lui Volkan, atunci cand afla ca acesta cheltuieste, in secret, sume uriase din averea familiei?

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul „Infidelul”, la Kanal D.

Citeste si: Volkan din serialul Infidelul, cele mai dificile momente din viața sa! Celebrul actor Caner Cindoruk a suferit cumplit din cauza pierderii celei mai iubite femei