Demet Özdemir, declarații năucitoare în cel mai recent interviu! „Am crescut pe stradă” Iată ce a mărturisit celebra actriță din culisele vieții sale!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 sep 2022, 22:24
video Foto(5)

Celebra Demet Özdemir, care s-a căsătorit de curând cu artistul Oğuzhan Koç, a acordat recent un interviu de senzație unei renumite reviste din Turcia.

Celebra actrița Demet Özdemir a făcut furori cu rolul principal din serialul Prizoniera destinului și continuă să îi surprindă fanii cu noi apariții uluitoare în seriale și filme de succes. Luna trecută îndrăgită actrița s-a căsătorit cu alesul inimii sale, cântărețul Oğuzhan Koç, care trăiesc o poveste frumoasă de dragoste de aproape doi ani. De curând, Demet Ozdemir a făcut câteva declarații de senzație în cadrul unui interviu fabulos acordat renumitei reviste L'Officiel.

Demet Özdemir, declarațîi năucitoare în cel mai recent interviu! „Am crescut pe stradă”

Publicul din România a urmărit-o pentru prima dată pe Demet Özdemir încă din anul 2014, când a jucat un rol secundar în serialul În dragoste și în război, iar apoi talentată actrița a revenit la Kanal D în serialul Prizonieră destinului, în care a jucat rolul central care i-a adus mare succes în carieră.

Citeste si: Demet Özdemir, primele imagini din luna de miere! Iată ce destinație de vis au ales superba actriță și soțul ei, Oğuzhan Koç!

Anul acesta a fost unul fulminant atât din punct de vedere profesional cât și pe plan personal pentru Demet Ozdemir. Îndrăgită actrița a primit multe oferte de a juca în producții importante, iar în viața personală a traversat o perioada de maximă fericire și împlinire deoarece a fost cerută în căsătorie și s-a măritat cu bărbatul iubit.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Demet Özdemir (30 de ani) s-a logodit cu artistul Oğuzhan Koç, la începutul acestui an, undeva în luna februarie, într-un cadrul romantic, unde a primit inelul de logodnă.

Iar apoi la începutul lunii iulie cei doi îndrăgostiți au organizat o petrecere fastuoasă pentru a marca în mod oficial logodnă lor, unde au avut alături rudele, prietenii apropiați și câțiva colegi de breaslă. Iar la finalul lunii august, Demet Ozdemir și Oğuzhan Koç s-au căsătorit, într-un cadru de poveste pe malul Bosforului, în Istanbul, unde de asemenea au avut alături rude, prieteni și mulți colegi de breaslă. După nuntă, Demet și soțul ei au plecat în minunată luna de miere, într-o locație exotică.

Recent revenită în Istanbul din luna de miere, Demet Ozdemir a acordat un interviu revistei L'Officiel, în cadrul căruia a făcut câteva declarații de-a dreptul năucitoare din culisele vieții sale. Demet Ozdemir a mărturisit printre altele că a locuit în copilărie alături de tatăl ei, în Izmit și a dus lipsa dragostei materne, deoarece mama ei se stabilise în străinătate. Și tocmai de aceea a beneficiat mereu de libertate și și-a trăit copilăria în simplitatea vremurilor de atunci.

„Am crescut pe străzi! Am fost liberă. M-am cățărat și în copaci și m-am jucat cu păpușile Barbie! Capacitatea ta de observare crește atunci când te amesteci cu străzile, natură și viața în copilărie!”, a spus Demet Ozdemir.

Citeste si: Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, decizie uluitoare la scurt timp după nuntă! Iată ce va face celebra actriță cu una dintre cele trei rochii de mireasă purtate la evenimentul vieții sale!