Incidente de securitate la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Doi bărbați au fost reținuți de poliția londoneză după ce au încălcat regulile impuse de autorități!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 18 iun 2023, 00:00

La funeraliile Reginei Elisabeta a II-a au avut loc și câteva incidente de securitate. Doi bărbați au fost arestați deoarece au încălcat regulile impuse de autorități.

Fiind un eveniment de amploare, care implică foarte mulți oameni ce pot proveni din toate clasele sociale, și la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a au avut loc câteva incidente de securitate. Doi indivizi au fost reținuți de poliția londoneză după ce au încălcat regulile și rigorile impuse de autorități în aceste zile de doliu.

Incidente de securitate la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Potrivit Digi24, un prim incident a avut loc chiar în Westminster Hall, acolo unde un bărbat îmbrăcat complet în negru i-a bruscat pe ceilalți oameni care stăteau la coadă pentru a încerca să ajungă la sicriul Reginei și să sustragă stindardul regal ce se afla prins în partea de jos a catafalcului.

Citeste si: Regele Charles al III-lea trebuie să se supună unor reguli stricte de când a preluat puterea. Ce trebuie să facă noul monarh

În acel moment agenții de securitate au intervenit prompt, l-au imobilizat rapid și l-au scos pe individul respectiv din mulțime sub privirile uluite ale oamenilor care așteptau în liniște să aducă un ultim omagiu Reginei Elisabeta a II-a. Acest incident s-a petrecut în jurul orei 22.00, iar pentru moment transmisiunea live de la Westminster Hall a fost oprită, a transmis BBC.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bărbatul care a vrut să ia stindardul regal de la sicriul Reginei a fost rapid identificat, Muhammad Khan, în vârstă de 28 de ani și a fost acuzat de infracțiuni privind ordinea publică și de faptul că a declanșat panică în rândul oamenilor. Individul va fi prezentat luni, la Tribunalul din Westminster.

Muhammad Khan este a doua persoană reținută poliția londoneză pentru săvârșirea unei infracțiuni în timp ce se află printre oamenii care așteptau la rând să îi aducă Reginei un ultim omagiu.

După ce zilele trecute un alt tânăr fusese arestat după ce a încercat să taie calea cortegiului în fruntea căruia se află limuzina Regelui Charles al III-lea. Sicriul Reginei Elisabeta a II-a va rămâne în Westminster Hall până luni, când va avea loc înmormântarea.

Citeste si: Regele Charles al III-lea și Prințul William au mers la oamenii care stau la coada kilometrică pentru a aduce un ultim omagiu Reginei Elisabetei a II-a