Andreea Mantea, sărbătorită de ziua ei de naștere chiar în “Casa iubirii”

Autor: Oana Picerea

Andreea Mantea, sărbătorită de ziua ei de naștere chiar în “Casa iubirii”

Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului “Casa iubirii”, a avut parte de o supriză uriașă de ziua ei, chiar în “Casa iubirii”, iar telespectatorii au putut fi părtași și ei astăzi la emoțiile vedetei.

Andreea Mantea a trăit momente unice, alături de echipa sa și concurenții emisiunii cu și despre dragoste, care i-au făcut îndrăgitei vedete surprize pe care cu siguranță și le va aminti multă vreme de aici încolo.

Andreea Mantea, sărbătorită de ziua ei de naștere chiar în “Casa iubirii”

Într-un decor de poveste, dominat de cadouri și de bucuria celor prezenți în platoul show-ului, atât în fața cât și în spatele camerei, Andreea Mantea a trecut prin emoții copleșitoare.

Citeste si: La mulți ani, Andreea Mantea! Câți ani împlinește vedeta Kanal D și care este cea mai mare dorință a prezentatoarei TV

Un moment unic a fost cel în care cei 13 concurenți “Casa iubirii” au devenit <moderatori>, iar Andreea Mantea <concurenta> care a răspuns întrebărilor acestora.

“Îmi plac florile și ador lucrurile și gesturile mici”,  a spus Andreea când a venit întrebarea despre preferințele ei în materie de cadouri, de surprize. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În urma “chestionarului” din partea concurenților, frumoasa vedetă a concluzionat, într-o notă optimistă:  “Am ales să fiu fericită!”.

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezențe feminine de pe micul ecran, și-a cucerit publicul prin naturalețe, spontaneitate și, nu în ultimul rând, empatie. În reality show-ul “Casa iubirii”, pe care îl prezintă la Kanal D, Andreea Mantea le este alături concurenților în, poate, cea mai frumoasă călătorie a vieții lor, cea a căutării sufletului pereche.

      Nu ratați reality show-ul "Casa iubirii", prezentat de Andreea Mantea, ce poate fi urmărit de luni până vineri de la 10:00 şi 16:30, şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 16:00 şi 19:00, la Kanal D. 

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.