Exclusiv! Alex Bobicioiu, primele declarații după împăcarea cu Simina Loica: "Facem ambiții prostești câteodată!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 21 iun 2023, 00:10

Cum s-au impacat Bobicioiu si Simina Loica

Sursa: Instagram

Alex Bobicioiu a povestit fara a da, insa, prea multe detalii, despre ruptura de Simina Loica, dar si despre marea impacare.

Mai sunt nici doua săptămâni până la marele meci din ring în care își vor cere socoteala fata în fata Alex Bobicioiu, actualul iubit al Siminei Loica și Alex Zănoagă, fostul soț. Bobicioiu se simte mai pregătit că niciodată și spune in exclusivitate pentru wownews că a mai pus și masa musculara, se hrănește corespunzător și mai mult are susținerea celor mai importante persoane din viață lui, adică pe iubita lui, familia și câțiva prieteni.

Alex Bobicioiu, detalii despre impacarea cu Simina Loica

Referitor la despărțirea de Simina Loica din urma cu câteva săptămâni, Bobicioiu spune că atât el cât și iubita lui își cunosc greșelile și mai ales mândria au dus la aceasta despărțire care părea foarte serioasa.

Citeste si: Exclusiv! Simina Loica despre noua iubită a lui Alex Zănoagă: "Să aibă grija de ea, să o întrețină"

"Cred că orgoliul este cea mai mare problema la noi. Simina este mai vulcanica și eu mai liniștit. Nu am cum să spun ce spune. Nu vreau să îmi aduc aminte cum face. Când e fericita, e mai atenta, mai drăgăstoasă. Am simțit fluturi în stomac. Nu puteam să dorm, să mănânc atunci când eram despărțiți. Că ne mai certam noi așa, că avem mici împunsături, dar să nu mai stam așa despărțiți.

Niciodată nu am fost convins de despărțire, eram supărat, am spus unele lucruri la supărare. Nu am mai postat la Stories nimic de genul, de ce să agitam pe țoață lumea. Mă bucur că acum sunt aici acasă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Simina Loica si Alex Bobicioiu si-au mai dat o sansa

Citeste si: Exclusiv! Fuego, dezvăluiri despre ținutele extravagante pe care le poarta în concerte: "Am peste 500 de costume, nu mai am unde să le pun"

Da, este adevărat, mă mai caută fetele pe Internet. Dar și pe ea o caută băieții.

Am mai descoperit și eu, a mai descoperit și ea. Da, sunt gelos, dar nu la modul ăla exagerat. Cred că acum am fost și puțin gelos și au fost și alte motive. Poate ea nu e atât de geloasa, dar este și ea un pic. Pur și simplu, am avut discuții normale cu o fata, dar nimic cu tenta de relație. Am vrut să o uit, să treacă timpul, dar nu altceva.
Da, am ieșit din casa, m-am mai plimbat, am fost la antrenamente. Nu voiam să îmi fac singur rău
, a mai subliniat Bobicioiu.