Un bărbat a fost condamnat la închisoare după ce banca i-a virat în cont, din greșeală, șase milioane de euro. Eroarea a fost observată doar după câteva luni

Autor: Lavinia Medrea

Un bărbat a fost condamnat la închisoare după ce banca i-a virat în cont, din greșeală, șase milioane de euro. Eroarea a fost observată doar după câteva luni

Sursa: PixaBay

Un bărbat a solicitat un împrumut bancar de 60.000 de euro dar, dintr-o eroare a băncii, acesta a primit șase milioane de euro.

După ce un bărbat a făcut cerere de împrumut bancar pentru suma de 60.000 de euro, dar a primit, din greșeală, șase milioane de euro, banca a realizat că a făcut o greșeală doar după câteva luni, timp în care bărbatul a găsit o întrebuințare pentru suma uriașă de bani.

Un bărbat a primit în cont șase milioane de euro, în loc de 60.000 de euro

Hui „Leo” Gao, bărbatul din Noua Zeelandă, a făcut o cerere de împrumut la banca Westpac și a fost foarte fericit atunci când i s-a aprobat solicitarea. Când și-a verificat contul, a avut parte de o surpriză uriașă. Nu primise doar 60.000 de euro, ci șase milioane de euro. A doua zi, Hui a vrut să-și surprindă iubita și să o scoată în oraș, pe Kara Hurring, la o cină de lux, luând împreună, de asemenea, decizii care i-au privat, în final, de libertate, relatează The Independent.

Citeste si: O tânără a găsit 10.000 de lei pe stradă şi i-a păstrat. Ai cui erau banii și ce a urmat

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Gao și Hurring au un copil împreună, dar și-au abandonat toate planurile de prezent și de viitor pentru a fugi din Noua Zeelandă ca să se distreze cu banii primiți din greșeală. După ce au transferat banii în mai multe conturi, și-au lăsat toate bunurile, inclusiv pisica, și au fugit în lume, urmând să se cazeze doar la hoteluri luxoase. Ulterior, au ajuns în Macao, unde au folosit banii pentru a se juca la cazinouri.

Bărbatul și iubita lui au fost condamnați la închisoare pentru cheltuirea banilor

Banca și-a dat seama de eroarea făcută abia la câteva luni distanță. După ce au localizat banii, au făcut tot ce era necesar pentru a-i prinde pe cei doi cheltuitori, care au „mâncat” aproape două treimi din bani. Cei doi au fost prinși după doi ani de la întâmplare.

Citeste si: Care este soarta tinerei care a găsit 21.800 de lei într-un bancomat și a fugit cu ei. Deznodământul furtului

Gao a fost condamnat la 16 luni de închisoare, în timp ce iubita lui a primit doar opt luni. Se pare că femeia n-a știut de unde are partenerul ei banii, pentru că bărbatul i-ar fi spus că i-a câștigat la Loto.