Carmen Harra şi-a luat pistol după ce vila din America i-a fost spartă și incendiată: "Am luat cursuri ca să învăț să trag cu arma"

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 21 iun 2023, 03:40

Carmen Harra a anunțat că vila pe care o are în America a fost incendiată și spartă pentru a doua oară.

Carmen Harra trece pentru a doua oară printr-o experiență cu totul neplăcută din cauza hoților. Clarvăzătoarei i-a fost spartă și incendiată vila din America. 

Citeste si: Cum a reușit Carmen Harra să prezică moartea Reginei Elisabeta a II-a: „Am spus că în 2022 Regina Angliei va muri”

Carmen Harra şi-a luat pistol după ce vila din America i-a fost spartă și incendiată

Carmen Harra a trecut prin momente cumplite după ce hoții i-au vandalizat vila din America. Vedeta a povestit prin ce a trecut când a văzut flăcări în curtea din spatele casei.

Eram în sufragerie și am privit spre hol, moment în care am observat un foc uriaș.

A venit poliția și am reușit să stingem focul. Cineva mi-a dat foc, aruncându-mi benzină în spatele casei.”

, a declarat Carmen Harra, conform Spynews.

Citeste si: Carmen Harra, o nouă previziune îngrijorătoare: Ce pericol apare în luna noiembrie 2022

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai mult, vedeta a dezvăluit că în urmă cu puțin timp i-a fost spartă casa. Hoții i-au făcut o pagubă de aproximativ 30.000 de dolari sub forma unor bijuterii.

Tot casa mi-au spart-o, decupâ ndu-mi geamurile, apoi au intrat. A pornit alarma și au furat ce au putut. Nu au găsit lucruri de mare valoare, însă, au furat de 30.000 de dolari în bijuterii.

De atunci eu am plantat în toată casa camere.”, a mai mărturisit artista.

Carmen Harra și-a luat permis de port armă

După momentele teribile prin care a trecut, Carmen Harra a decis să-și ia toate măsurile de siguranță în cazul în care va mai avea parte de un astfel de eveniment nefericit.

Așadar, clarvăzătoarea și-a instalat camere de luat vederi în toată casă și și-a luat și permis de port armă.

Mi-am luat chiar și pistol ca să mă pot păzi. Am luat cursuri ca să învăț să trag cu arma. Am permis de port armă.”, a mai spus vedeta.

Cum arată casa din Florida

În urmă cu ceva timp, Carmen Harra a vorbit într-o emisiune TV despre proprietățile pe care le deţine. Vedeta are un apartament în New York și o casă în Florida.

Citeste si: Carmen Harra este un nume cu rezonanță atât în România, cât și în America, însă puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă fiica ei. Alexandra Harra duce o viață de lux în SUA și are un job ieșit din comun

„Casa din Florida are vreo 400 de metri pătraţi, are piscină, am foarte mulţi palmieri. Am mango, lămâi şi tot ce vrei în curte. E o casă frumoasă, pe care acum cumpărat-o acum 15 ani. Iar acum cinci ani, am cumpărat şi un apartament la Ocean, pe care l-am refăcut, are şi acesta vreo 200 de metri pătraţi. Este spectaculos, are o vedere panoramică la Oceanul Atlantic. Am investit foarte mult în el. Am dat 40.000 de mii de dolari numai pe o piatră care seara luminează în toate culorile. E numai lumini şi lampadare de cristal”, a dezvăluit clarvăzătoarea.

 

Taguri: