Exclusiv! Anamaria Prodan, dezvăluiri la cald despre noua ei viață la aproape un an de la separarea de Laurențiu Reghecampf: "De când am aflat niște lucruri, trăiam cu o teamă"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 23 iun 2023, 00:30

Anamaria Prodan, dezvaluiri sincere despre relatia cu Laurentiu Reghecampf

Sursa: Captură YouTube

Anamaria Prodan inca duce povara separarii de sotul ei, Laurentiu Reghecampf, de care nu a divortat nici acum legal.

Impresara s-a resemnat în ce privește noua ei viață și mai mult, ia lucrurile fix cum vin, la aproape un an după ce Laurențiu Reghecampf i-a cerut divorțul pentru a fi alaturi de o alta femeie cu care deja și-a întemeiat o familie și cu care are și un băiețel în vârstă de câteva luni. 

Anamaria Prodan ar lua-o de la capat in relatia cu Laurentiu Reghecampf: "Noi ne-am completat foarte tare"

Citeste si: Exclusiv! Cum a fost cerută de soție Larisa Bulgari de către Adrian Iancu și cum arată inelul de logodnă: "Știam de inel, era în casa, dar nu l-am găsit"

"Optimismul este punctul meu forte. Oamenii se schimba doar daca își doresc și au un potențial foarte mare, el la început și-a dorit foarte mult, venind din Liga a II a, cumva avea ajutor de șomaj, nu mai juca fotbal, nu avea licențe, nu avea nicio speranță de fi cineva mare, a

precizat Anamaria Prodan pentru wownews. Prima discuție a fost așa, hei, ai un potențial fabulos pentru că asta am văzut eu în oameni întotdeauna. Asta e menirea mea, să schimb destine. I-am zis că daca mă asculți, o să ajungi mare. Tot fotbalul rădea că îi face nevasta interviurile, i-am făcut reality-show, am făcut totul. Norocul vieții lui s-a numit Anamaria Prodan. Am zis, Doamne, ajuta-mă să nu vorbesc mai mult.

Anamaria Prodan nu credea acum doi ani ca va ajunge la separarea de Laurentiu Reghecampf

Nu am visat niciodată, nu m-am gândit niciodată, nici în cel mai urat vis, a stat lângă familia mea, chiar daca am știut de-a lungul anilor, am închis ochii, am reparat ce se putea repara. La noi copiii mereu au fost la masa, nu stiu daca mă judeca lumea, copiii au știut absolut orice, am reparat împreună.

Am iertat intotdeaua, am considerat că sunt oameni car enu pot tine drumul drept, unii sunt născuți să fie lideri, alții care să urmeze liderii, eu am fost locomotiva. Noi ne-am completat foarte tare. El, neavand talentul oratoric, eram eu, el un tip super liniștit, așa l-am perceput eu. El nu este acum omul de care m-am îndrăgostit și care l-am divinizat. Eram un exemplu. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Exclusiv! Selly despre prietenia cu Dan Negru: "Ne știm de atâta timp, singura mea emoție e că nu am timp să vorbesc!"

Mama mea s-a căsătorit în trei zile cu tata, eu prima data m-am căsătorit în trei zile, a doua oara la fel. Eu m-am dus la Kohln, îl vedeam după 13 ani, a fost frumos, daca ar fi s-o iau de la capăt, nu aș schimba nimic, doar atitudinea mea, într-adevăr ce îmi spuneau mama mea și tatăl meu, când ai făcut primul compromis, te aștepți la

altele și la altele, a dezvăluit Anamaria Prodan.

În prezent, Anamaria Prodan locuiește mai mult în Dubai unde își desfășoară o parte din afaceri și unde își duce viața liniștită departe de tumultul din tara. In plus, impresara spune că în acest moment abia așteaptă să divorțeze legal, la notar, fară prea mult tam-tam, însă nu a primit niciun răspuns din partea lui Laurențiu Reghecampf. Mai mult, vedeta recunoaște că nici nu mai știe cate procese are deschise și nici macar termenele nu le cunoaște pentru că avocații ei se ocupa de toate aceste detalii.