Program TV „Infidelul”. Vezi online episodul 18, subtitrat în limba română VIDEO. Volkan regretă că a părăsit-o pe Asya: „Am înțeles că am greșit”

Autor: Bianca Hriscu

Asya și Volkan, din ce în ce mai apropiați 

Sursa: Captură KANAL D

În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D începe episodul 18 al serialului turcesc „Infidelul”. Îl poți urmări atât la TV, cât și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată în episodul 18 al serialului turcesc „Infidelul”. Volkan este cuprins de remușcări și îi va face o serie de mărturisiri fostei sale soții, Asya.

Ce se va întâmpla în episodul 18 al serialului turcesc „Infidelul”?

După ce o lungă perioadă de timp a dus o viață dublă, Volkan a decis să se separe de Asya pentru a forma un cuplu, în mod oficial, cu Derin.

Pentru o perioadă, lucrurile au mers perfect între cei doi, însă acum, neînțelegerile sunt la ordinea zilei. Astfel, Volkan are îndoieli și se simte din ce în ce mai vinovat pentru suferința pe care i-a provocat-o fostei soții. 

Derin se teme că Volkan s-ar putea întoarce în brațele frumoasei Asya, acesta fiind motivul pentru crizele de gelozie pe care le face în mod constant. Bănuielile ei sunt pe cale să se adeverească, având în vedere că Volkan pare să realizeze că a greșit, acesta fiind din ce în ce mai apropiat de Asya. 

Dacă îl va accepta Asya din nou în viața ei și va șterge totul cu buretele, dar și ce decizie va lua Volkan în ceea ce o privește pe Derin poți vedea în episodul 18 al serialului turcesc „Infidelul”. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Caner Cindoruk, protagonistul serialul Infidelul, pasiune nebănuită! Iată cum a fost surprins celebrul actor în afara platourilor de filmare!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Infidelul” pe Kanal D

Din programul TV al postului de televiziune Kanal D face parte și serialul „Infidelul”.

Cu un scenariu care pune foarte mult accentul pe emoție și cu o distribuție de excepție, serialul turcesc i-a cucerit deja pe telespectatori. 

Serialul „Infidelul” este difuzat la Kanal D de trei ori pe săptămână. Mai exact, episoadele pot fi urmărite la TV în serile de miercuri, joi și vineri, de la ora 20:00. Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că fiecare episod poate fi urmărit online, subtitrat în limba română pe https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, telefonul mobil sau tabletă. 

 

Citeste si: Asya, eroina serialului Infidelul, apariție de senzație alături de unul dintre cei mai titrați actori din Turcia! „Om minunat” Iată cum au fost surprinși ce doi și ce i-a transmis Cansu Dere!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.