Cine este noua iubită a lui Johnny Depp. Celebrul actor a decis să mai dea o șansă iubirii

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 23 sep 2022, 18:10

Cine este noua iubită a lui Johnny Depp. Celebrul actor a decis să mai dea o șansă iubirii

Johnny Depp iubește din nou. După ce a trecut printr-un divorț tumultos și după ce a trebuit să suporte consecințele acuzațiilor false de viol și de agresiune fizică din partea lui Amber Heard , actorul și-a deschis, din nou, inima.

A ieșit soarele și pe strada lui Johnny Depp. Captain Jack Sparrow, cum le place fanilor cel mai des să îl numească, a început o nouă relație chiar cu una dintre avocatele care l-a apărat în procesul ce a avut loc în Marea Britanie.

Cine este noua iubită a lui Johnny Depp?

Deși toți au vrut să îl vadă alături de Camille Vasquez, Johnny Depp se iubește cu o altă femeie. Este vorba de Joelle Rich, avocata care l-a reprezentat în Anglia, în procesul pe care l-a pierdut.

Joelle Rich se află în plin proces de divorț și are doi copii. Conform US Weekly, relatează TMZ, actuala iubită a lui Johnny Depp nu a făcut parte din echipa care a câștigat, dar a fost prezentă în instanță, pentru „susținere”.

Citeste si: La mulți ani, Johnny Depp! Actorul împlinește astăzi 59 de ani. Detalii despre viața și cariera impresionantă a acestuia

Joelle Rich lucrează pentru a apăra reputația celor cărora li se aduc acuzații false și defăimătoare. De asemenea, aceasta are „o expertiză deosebită în protejarea vieții private a persoanelor fizice împotriva intruziunilor nejustificate și a atenției mediatice”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Johnny Depp a câștigat procesul împotriva lui Amber Heard

Johnny Depp și Amber Heard au fost căsătoriți între anii 2015 și 2017. Aceasta a spus că vrea să divorțeze, deoarece Johnny Depp ar fi abuzat-o atât sexual, cât și fizic. În anul 2018, Amber Heard a scris un articol pentru Washington Post în care se descria ca fiind „o figură publică ce reprezintă abuzul domestic”.

Abia la patru ani distanță, Johnny Depp a vrut să își facă dreptate și a intentat un proces împotriva fostei sale soții.

În timpul procesului, Johnny Depp a declarat că a fost insultat în nenumărate rânduri de Amber Heard, dar și că a fost abuzat fizic de către ea. Mai mult decât atât, Amber Heard l-a acuzat că ar fi stins țigările pe ea, lucru negat de actor ulterior.

Mai mulți martori și experți au prezentat atât probe video, cât și probe audio despre traumele la care Johnny Depp a fost expus din cauza fostei sale soții, conform euronews.com.

Citeste si: Johnny Depp a câștigat procesul de defăimare împotriva lui Amber Heard. Ce se va întâmpla cu fosta lui soție

Amber Heard a declarat că fostul ei partener ar fi aruncat cu un pahar în ea, ar fi umilit-o, ar fi agresat-o sexual și ar fi continuat, în timp, să aibă un comportament terifiant

asupra ei.

„Îmi amintesc că mă uitam în jurul camerei, mă uitam la toate sticlele sparte, sticla spartă și îmi amintesc că nu voiam să mă mișc pentru că nu știam dacă era spartă, nu știam dacă sticla pe care o aveam în mine era spartă”, a apus Amber, acuzând că ar fi agresat-o sexual cu o sticlă de alcool. Acuzația a fost, ulterior, clasată ca fiind falsă.