Cum poți să asortezi brățările pentru un look perfect?

Author: Oana Picerea

Ai dori să asortezi diferite brățări însă vrei să păstrezi un echilibru? Știai că poți purta mai multe la fiecare mâna în această perioadă? Să asortezi mai multe brățări la încheietura mâinii este un trend actual și mereu fashion. Trebuie să alegi brățări care ți se potrivesc, brățări care “vorbesc” despre tine, brățări care sunt 100% “tu”. Totuși, să știi că există o linie între a fi elegantă cu brățările, atât ca număr, cât și ca materiale, potrivite și a arată că un pom de Crăciun cu brățări nepotrivite, total puse anapoda. Pentru ca întregul aspect să fie unul rafinat, de clasa, echilibrat, va trebui să știi cum să le alegi, cum să le asortezi, cum să le combini. Alege să fii unică cu brățări rafinate și potriviri excelente!

Dorești să asortezi mai multe brățări? Cum și ce fel de materiale trebuie să alegi?

Atunci când vrei să asortezi diverse brățări trebuie să iei o decizie în ceea ce privește alegerea metalului (sau a materialului). E mai bine să alegi materiale precum pielea sau lemnul? Sau e mai bine să alegi metale prețioase? Trebuie să alegi brățări în culori asemănătoare sau care să se asorteze. Mărimile și stilurile pot fi diferite. Așa vei avea un aspect elegant și clasic. Iar dacă întreaga combinație va fi făcută într-un mod în care să-ți exprimi personalitatea și gusturile, vei avea un aspect unic.

Dacă există culori diferite ale metalelor, atunci alege ca pietrele să fie de culori diferite. Așa cum pot fi combinate diferite brățări din piele, mărgele sau alte materiale, poți, de asemenea, să combini brățări din diferite metale prețioase și cu diferite pietre prețioase. Vei realiza un efect minunat asupra încheieturii tale, care va arată foarte glam. Dincolo de orice, vei avea la mână niște brățări de lux, superbe. De exemplu, bratari din aur AGS, fie din aur alb, fie din aur galben, pe care le poți amesteca și asorta perfect.

Următorul pas este să alegi diamantele care duc brățările și look-ul tău la un alt nivelul. Atunci când alegi metale prețioase diferite (aur, argint, platină) sau diferite culori ale acestora (aur alb, roz sau galben), pietrele (diamante sau zirconia) incolore încrustate pe brățări sunt cea mai bună alegere. Totuși, poți oricând să alegi pietre colorate dacă asta este ceea ce îți dorești.

Brățările trebuie să aibă anumite dimensiuni?

Când avem dileme în alegerea brățărilor, ar trebui, pe lângă ceea ce am spus mai sus, să ne gândim și la măsurarea încheieturii mâinii, lucru pe care îl poți face de una singură. Mărimea exactă a brățării va fi însă cea care te va face să te simți bine. Brățara poate fi strânsă sau îți poate oferi o anumită lejeritate. Tu alegi! Pentru o brățară strânsă, la circumferința încheieturii mâinii adăuga 1,5 cm, dacă preferi o brățară destul de lejeră, adăuga încă 3 centimetri la acea circumferință.

Cum scoți în evidență brățară prețioasă?

Ai mai multe brățări din același metal? Atunci ar trebui ca la mâna ta să fie o brățară care să iasă în evidență. Alege mereu o brățară mai atrăgătoare și creează un nou aspect de fiecare dată. Asociază, de exemplu, o bijuterie cu pietre colorate cu brățări cu pietre albe și fii atentă la poziția brățării colorate.

De exemplu, dacă alegi o brățară tenis de la AGS, aceasta poate fi combinată cu altele sau purtată separat. Brățările tenis sunt încrustate cu diamante și, prin urmare, nu au nevoie de mai mult. Brățara tenis îți conferă acea elegantă eternă și poate fi purtată la orice ținută fiind perfectă pentru orice ocazie.

Cum asortezi brățara cu ținuta?

Fiecare bijuterie are o poveste, se potrivește unui anumit stil. Fiecare bijuterie însă poate fi purtată în zeci de moduri diferite. Acesta este și cazul brățărilor. De exemplu, dacă dorești să fii în centrul atenției, poți să alegi brățări de aceeași culoare. Ai grijă ca modelele și dimensiunile să fie diferite.

Asortează diferite culori și metale prețioase pentru un look strălucitor, perfect pentru orice petrecere. Asortează-ți bine bijuteriile cu hainele tale. Pentru a face că o brățara pe care o adori să iasă și mai mult în evidență, alege restul bratarilor simple sau alte bijuterii care să nu încarce vizual ținută.

Brățările pot oferi ținutei elegantă sau unicitate, însă o pot distruge dacă nu sunt corect purtate sau asortate. Din punct de vedere al culorilor, trebuie să fii foarte atentă nu numai cu brățările ci cu orice fel de bijuterie. Poți asorta aurul și argintul, dar cu mare atenție.

Porți mereu ceas și vrei să așezi și câteva brățări alături de acest accesoriu? Poartă brățările pe cealaltă mâna (dreapta sau stânga în funcție de mâna pe care ții ceasul). Dacă ai un ceas bijuterie, alege brățări cu pietre asemănătoare ceasului. Vei arată fabulos și toate privirile vor fi ațintite asupra ta!

Ce fel de mâneci alegi când dorești să porți brățări?

Mulți nu recomandă mâneci lungi atunci când purtăm brățări. Noi îți recomandăm să faci acest lucru, atâta timp cât o faci cu stil. O rochie de seară cu mâneci lungi poate arată de-a dreptul divin cu o brățară groasă, aurie sau argintie. O rochie cu mâneci scurte, în schimb, te lasă să așezi mai multe brățări și cam orice tip de brățară. Ai mereu grijă la echilibru! Uită-te în oglindă și vezi cu arată imaginea de ansamblu. Dacă ceva nu pare în regulă, adaugă sau îndepărtează, fie că vorbim de o bijuterie, fie că vorbim de o piesă vestimentară.

Până la urmă orice merge, așa că aici poți chiar să încalci o dată regulă nescrisă și să porți brățări subțiri la ambele brațe. Și să știi că stilul personal este cel care îți întregește look-ul.

Acum știi ce trebuie să faci pentru a asorta perfect brățările. Însă, la final, alegerea este doar a ta și, cum spuneam, a pune amprenta personalității este un lucru esențial în definirea imaginii tale de ansamblu.