Exclusiv! Xenia detonează bomba despre Radu. Care este motivul real pentru care săruturile dintre ea și Radu păreau false 

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 28 iun 2023, 01:10

Xenia a vorbit despre saruturile cu Radu la Casa iubirii

Sursa: Instagram

Xenia a vorbit pentru prima data despre relatia cu Radu, cel cu care a format pentru scurt timp un cuplu in Casa Iubirii.

Este clarcă intre Xenia și Radu nu mai este cale de întoarcere, iar fosta concurenta de la Casa Iubirii a declarat că nu regreta o clipa că a fost nominalizata de către fostul iubit pentru a parași show-ul matrimonial. Mai mult, chiar vrea să rămână într-o relație de amiciție cu el pentru că nu îi poarta deloc ranchiuna.

Xenia, detalii din culisele relatiei cu Radu

Citeste si: Mesajul controversat al lui Alex Zănoagă după ce a fost înfrânt de Bobicioiu în Gala RXF. Fostul soț al Siminei Loica a avut nevoie de îngrijiri medicale: "Am dus până la sfârșit pentru Domi, indiferent de decizie!"

Însă, a mai recunoscut că relația dintre ei nu ar fi fost una profunda și nici de durata pentru că și-a dat seama că Radu nu are sub nicio forma sentimente profunde pentru ea, în inima lui existând și acum Kinga.

Xenia a precizat clar că Radu încă se mai gândește la Kinga și poate și de aceea nu a simțit să își dea frâu sentimentelor atunci când o sărută.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"De la TV se vedea cumva ciudat, Radu are un fel de a sărută, nu am fost compatibili, pur și simplu. Nu stiu ce a putut Larisa să observe, a vorbit de parca ea era personajul principal. Da, nu eram compatibili, exista asta intre oameni, însă avem felul nostru de a ne manifesta. Se vedea cumva și de la TV mai ciudat, erau că niste stampile, nu săruturi, poate nici nu simțea.

Xenia: "A fost omul cel mai drag pentru mine"

Da, aș putea rămâne cu el prieten, nu aș putea să fiu supărată pentru că începuseră să mă afecteze destul de tare lucrurile întâmplate acolo. El chiar este o fire răzbunătoare, dar aș putea rămâne cu oricare de acolo. Eu mă simt foarte bine, mă bucur că sunt acasă.

Au fost și multe intrigi. Intre mine și Radu a fost real, cel puțin din partea mea, a fost omul cel mai drag pentru mine, eu l-am perceput total altfel de cum era cu băiețeii, când era în preajma mea era foarte ok. La început când eram într-o relație, încercă să fie mai la locul lui, să se maturizeze, acum arunca cu răutate, a mai dezvăluit Xenia. 

 

 

Taguri: