Program TV „Aripi frânte”. Vezi online episodul 31, subtitrat în limba română VIDEO. Surpriză mare pentru frumoasa Zeynep

Autor: Bianca Hriscu

Zeynep este cerută în căsătorie 

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 31 al serialului turcesc „Aripi frânte” este difuzat la Kanal D miercuri, 28 septembrie 2022, de la ora 20:00. Îl poți urmări la TV, dar și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Momente tensionate, dar și multe emoții în episodul 31 al serialului turcesc „Aripi frânte”. În timp ce Zeynep trăiește cel mai frumos vis, Nefise și Muzaffer se află în fața unei noi provocări.

Ce urmează în episodul 31 al serialului turcesc „Aripi frânte”?

Între Nefise și Muzaffer există din nou tensiuni, acestea fiind alimentate de gelozia bărbatului. Deși întâlnirea dintre Nefise și Kemal a fost gândită doar pentru a-i rezolva lui Emre problemele, Muzaffer refuză să înțeleagă acest lucru și își acuză soția de infidelitate.

Pe de altă parte. Muzaffer are o mulțime de alte probleme, însă cea mai importantă este legată de micuțul Mert. Bunicul matern consideră că Muzaffer nu a făcut altceva decât să îi răpească nepotul, motiv pentru care îl va reclama. 

Nefise și Muzaffer vor trece prin momente de panică în momentul în care Mert va fi de negăsit.

Pentru Zeynep, lucrurile par să meargă în direcția potrivită.

Tânăra va avea parte de o surpriză de proporții după ce Onur îi va declara iubirea în fața tuturor și îi va cere să se căsătorească cu el. Ce nu știu cei doi este că la eveniment este prezent și Ahmet. Dacă va interveni acesta pentru a le distruge momentul celor doi îndrăgostiți, dar și cum plănuiește să se răzbune pe ei poți vedea urmărind episodul 31 al serialului turcesc „Aripi frânte”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Schimbări în grila Kanal D! Mai mult serial turcesc, “Aripi frânte”, difuzat de luni până joi, “Infidelul”, vineri și sâmbătă; game show-ul “Tu urmezi” și “40 de întrebări cu Denise Rifai”, în fiecare duminică seara

Vezi Video Online subtitrat serialul „Aripi frânte” pe Kanal D

Serialul turcesc „Aripi frânte” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D.

Dacă până acum era difuzat doar în serile de luni și marți, acum, fanii producției turcești au parte de două episoade în plus. Mai exact, serialul „Aripi frânte” este difuzat la Kanal D de luni până joi, de la ora 20:00. 

Serialul care i-a cucerit pe telespectatori poate fi urmărit atât la TV, cât și online. Cei care vor să îl vadă pe telefonul mobil, laptop sau tabletă trebuie să acceseze https://www.kanald.ro/live.html.  

Citeste si: Schimbare de ultimă oră! Ce se întâmplă cu serialul turcesc Aripi frânte, de la Kanal D,  începând din această săptămână!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.