A murit Coolio! Artistul american, devenit celebru odată cu piesa Gangsta’s Paradise, a fost găsit fără viață

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 29 iun 2023, 00:30

Coolio a murit la vârsta de 59 de ani

Sursa: Instagram Coolio

A murit Coolio, celebrul artist american care a devenit cunoscut odată cu piesa Gangsta’s Paradise. Coolio avea 59 de ani și a fost găsit mort în baia unui prieten.

Coolio a murit! Anunțul trist a fost făcut de către managerul său care a declarat că artistul american, pe numele său real Artis Leon Ivey Jr, devenit cunoscut odată cu lansarea piesei Gangsta’s Paradise, a fost găsit mort în baia unui prieten. Din primele informații, artistul în vârstă de 59 de ani ar fi suferit un stop cardiac. 

Citeste si: Momentul în care Masha Amini se prăbușește în „sala de reeducare„ pentru hijab necorespunzător. Craniul tinerei iranience fusese zdrobit, arată documentele medicale

Coolio a murit 

Artistul american Coolio, pe numele său real Artis Leon Ivey Jr, a murit la vârsta de 59 de ani. Anunțul morții lui Coolio a fost făcut de managerul său, care a declarat că artistul, devenit cunoscut odată cu lansarea piesei Gangsta’s Paradise, a fost găsit inconștient, întins pe podea, în baia unui prieten.

Îndrăgitul artist american se afla în vizită la un prieten.

Pentru că întârzia să revină de la baie, prietenul s-a dus să verifice şi l-a găsit pe Coolio întins pe podea, inconştient, transmite dpa, care citează site-ul tabloid MZ. Nu este clară cauza morţii lui Coolio, dar managerul său a declarat pentru TMZ că paramedicii cred că a fost vorba de un stop cardiac, scrie AGERPRES. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Coolio a murit la 59 de ani 

Coolio a murit la vârsta de 59 de ani. El și-a început cariera în California la sfârşitul anilor 1980, dar a devenit celebru cu „Gangsta's Paradise” din 1995, care a apărut pe coloana sonoră a filmului „Rebellious Minds”. 

Melodia i-a adus un premiu Grammy anul următor. El a reluat refrenul şi muzica „Pastime Paradise”, o melodie de Stevie Wonder lansată în 1976.

Reţeta a fost una câştigătoare, cu milioane de exemplare din „Gangsta's Paradise" vândute în întreaga lume.

Artis Leon Ivey Jr., născut pe 1 august 1963, cunoscut sub numele de scenă Coolio, a fost un rapper, actor şi producător muzical american, care a devenit cunoscut la mijlocul anilor 1990, graţie albumelor ”It Takes a Thief” (1994), ”Gangsta's Paradise” (1995) şi ”My Soul” (1997). Cele mai cunoscute single-uri ale sale sunt piesele ”Gangsta's Paradise”, ”Fantastic Voyage”, ”C U When U Get There” şi ”1, 2, 3, 4 (Sumpin' New)”.

Rapperul a devenit interesat de gastronomie şi a lansat un serial online intitulat ”Cookin' with Coolio”, dar şi o carte de reţete culinare. 

Citeste si: Cine e Masha Amini, arestată pentru că hijabul nu îi acoperea în totalitate părul! Moartea ei a declanșat val de proteste în Iran

Sursă: AGERPRES, NEWS.RO

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.