Cine este și cu ce se ocupă soția lui Laurențiu Duță. Sunt împreună de 29 de ani și au o familie frumoasă

Autor: Amalia Georgescu

Laurențiu Duță, cântăreț și compozitor român

Sursa: instagram Laurențiu Duță

Laurențiu Duță preferă să își țină familia departe de ochii curioșilor, astfel că rar se afișează în public. Iată cine este soția lui Laurențiu Duță și cu ce se ocupă.

Laurențiu Duță și soția acestuia, Ianula Duță, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape 30 de ani, cei doi reușind să rămână tot timpul discreți. Au o familie frumoasă și se bucură de fiecare moment petrecut împreună. Iată cine este Ianula Duță și cu ce se ocupă.

Cine este soția lui Laurențiu Duță și ce meserie are?

Laurențiu Duță este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, însă de fiecare dată când apare în public, acesta preferă să iasă în evidență datorită performanțelor muzicale, încercând astfel să păstreze discreția atunci când

vine vorba despre viața lui personală. Astfel, Laurențiu Duță și soția acestuia, Ianula Duță, rar pot fi văzuți în public, însă artistul postează pe instagram fotografii în care apare fie alături de întreaga familie, fie doar de soția lui.

Laurențiu Duță și Ianula Duță sunt căsătoriți din anul 2006, însă cei doi formează un cuplu încă de când erau în liceu, astfel că pe 2 septembrie 2022 au împlinit 29 de ani de când sunt împreună.

Foarte discreți, cei doi au preferat să își trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor, încercând să se bucure împreună de cele mai frumoase momente din viața lor.

„Noi suntem din liceu împreună, dar pot să spun că noi ne-am întâlnit dinainte”,  a spus Laurenţiu Duţă, potrivit click.ro.

Astfel, nu doar că formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul autohton, ci și unul dintre cele mai longevive.

Dacă soțul ei este celebru, este mai tot timpul în lumina reflectoarelor și are o mulțime de fane, Ianula Duță, soția lui Laurențiu Duță, are o meserie care nu are nicio legătură cu muzica. Ea este profesoară de biologie și lucrează la o școală din Constanța. Pe lângă jobul pe care îl are, soția lui Laurențiu Duță s-a concentrat foarte mult și pe creșterea și educarea fiicei lor, luându-și în serios rolul de mamă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: BIOGRAFIE Laurențiu Duță: Vârstă, înălțime, studii, carieră, familie, avere. Totul despre artistul din trupa 3 Sud Est

Laurențiu Duță, topit după fiica sa

Laurențiu Duță și soția acestuia, Ianula Duță, au împreună o fiică, pe Lorena, care în acest an a împlinit 15 ani. Astfel, fiica artistului este acum o adolescentă în toată regula, iar cei doi se pare că au o relație foarte apropiată. De ziua de naștere a fiicei lui, Laurențiu Duță a postat o imagine cu ea pe instagram și a ținut să îi facă public o urare.

„La mulți ani, Lorena! Te iubește, tati!”, este mesajul pe care l-a postat Laurențiu Duță pe instagram.

Având în vedere că are o familie fericită și o carieră de succes, Laurențiu Duță se poate considera un bărbat împlinit. Despre viața lui personală, dar și despre ceea ce s-a întâmplat de-a lungul timpului în cariera sa va vorbi la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Laurențiu Duță este invitatul lui Denise Rifai în ediția de duminică a emisiunii, care va fi difuzată la Kanal D începând cu ora 22:00. 

Citeste si: Ce vârstă are Laurențiu Duță și care a fost marea pasiune a cântărețului. Detaliul pe care puțini îl cunosc despre el

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.