Brasovul toamna – Preturi mai mici, aceleasi atractii!

Autor: Bogdan Frațilă
Actualizat: 29 iun 2023, 03:40

Brasovul toamna

Sursa: PixaBay

Brasovul este un oras foarte vizitat in plin sezon turistic, dar spre deosebire de multe atractii sezoniere, tot timpul anului ai ceva de facut.

Brasovul toamna – Preturi mai mici, aceleasi atractii! Brasovul este un oras foarte vizitat in plin sezon turistic, dar spre deosebire de multe atractii sezoniere, tot timpul anului ai ceva de facut. Asa ca de ce nu profiti de preturi mai mici la AirBNB, aglomeratie scazuta si natura in culorile toamnei?

Top Tips

De multe ori, poti gasi un AirBNB in conditii de lux si la un pret acceptabil.

Daca mergi cu familia sau cu niste prieteni, puteti gasi apartamente foarte spatioase si dotate la un pret pe persoana foarte favorabil. O zona noua, dezvoltata si la 10 minute de centru ar fi in zona Coresi, unde aveti si cel mai mare Mall din oras. Multa lume considera ca daca mergi in centru e cel mai bine, dar Brasovul este foarte accesibil si iti ia foarte putin timp sa mergi dintr-un loc in altul.
Daca esti obisnuit cu Bucuresti, atunci asta va fi o surpriza placuta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce poti face in Brasov?

Cele mai populare activitati ar fi: tururi cu autobuzul, calatorii de o zi, locuri istorice, tururi culturale si tururi in natura. Daca intri pe tripadvisor, poti vedea foarte multe optiuni la preturi convenabile.

  1. Castelul Peles a fost si ramane dintotdeauna unul dintre cele mai frumoase locuri de vizitat, chiar din toata Europa. Chiar si pe timp de toamna, multe tururi profesioniste pot fi sold out asadar e pacat sa ratezi.
  2. Poate nu multi stiu, dar poti avea un tur profesionist cu un grup mic de a vedea ursi in natura, intr-o calatorie de o zi in padurile carpatice.
  3. Calatorie la 7 scari, sa iti satisfaci simtul aventurii si sa admiri natura si cascadele Brasovului fara sa te oboseasca foarte mult.
  4. Vizitat Castelul Cantacuzino, o atractie adesea ignorata care are un peisaj de vis de oferit.
    De asemenea, adesea sunt expozitii superbe de arta sau alte activitati interesante organizate.
  5. Pestera Magura este un loc pe care multi il uita, dar e chiar pacat. Ascunsa intre munti, poti ajunge cu un tur platit sa faci o mica excursie de mers prin natura si sa iti reincarci energia.

Unde poti merge sa mananci ceva bun?

Daca esti obisnuit cu preturile de Bucuresti, atunci o sa ti se para foarte ieftin in Brasov. Sunt multe restaurante cu toate specificurile. Oriunde ai merge in Brasov, daca e sa cauti vei gasi mancare buna. Printre cele mai bine cotate restaurante se gasesc Ograda, La Ceaun, Casa Hirscher, Dei Frati, La Ceaun si Vino E Sapori. Poti foarte bine si sa iei la pas orasul de unde esti cazat si sigur ajungi sa dai de un loc dragut sa te serveasca cu mancare de calitate.

Brasovul este unul dintre cele mai frumoase orase ale Romaniei. Intretinut, curat, cu strazi bune si o istorie deosebita. Are atat cultura, istorie, arhitectura si natura de oferit intr-un pachet care e intotdeauna aproape de tine. Tine doar de tine cat timp vrei sa ii aloci, ai de facut multe intr-un city break sau o excursie de mai multe zile.

Citeste si: Accident îngrozitor, în Brașov. Un autocar cu 17 copii s-a ciocnit cu o autobasculantă. Mai multe victime

Citeste si: Asta-i România: Povestea impresionantă a Andreei, fetița munților! Iată în ce condiții dificile a fost crescută de bunicul ei și cum este nevoită să ajungă la școală!

 

Taguri: