Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, în ipostaze incendiare, la doar câteva zile de la despărțirea de iubitul ei, Metin Hara! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 sep 2022, 21:43

Celebra Hilal Altinbilek se numără printre cele mai talentate și frumoase actrițe ale momentului în Turcia. 

Hilal Altinbilek a reușit să cucerească publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, cu roluri magistral interpretate. Deși are doar 31 de ani, actrița a captivat publicul cu talentul ei uriaș și cu frumusețea ei răpitoare și a acumulat multe premii în cei peste zece ani de activitate pe platourile de filmare.  Dincolo de carieră ei fulminantă, Hilal nu a avut parte de aceeași reușită și pe plan personal, deoarece tânăra actrița a trecut prin multe dezamăgiri pe plan sentimental în ultimii ani.

Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, în ipostaze incendiare

Publicul din România a cunoscut-o pe superbă Hilal Altinbilek încă din 2014, pe când juca în serialul Karagul, iar apoi actrița a revenit pe micile ecrane, în producția Mă numesc Zuleyha, difuzată la Kanal D, în care a jucat rolul principal, alături de alți mari actori ai Turciei, precum: Vahide Percin, Ugur Gunes, Murat Unalmis, Ibrahim Celikkol.

Acesta a fost de altfel și cel mai recent rol jucat de frumoasă actrița, care i-a adus cel mai mare succes în carieră de până acum și totodată și un plus de notorietate la nivel internațional. 

Dincolo de platourile de filmare, Hilal Altinbilek s-a confruntat recent cu o perioada destul de dificilă și tristă în viață personală deoarece s-a despărțit de iubitul ei, celebrul scriitor Metin Hara.

Povestea lor de dragoste s-a înfiripat în urmă cu aproximativ un an și a fost una cu năbădăi, deoarece cei doi protagoniști s-au despărțit și s-au împăcat de câteva ori. În urmă cu circa o luna presă din Turcia a scris că Hilal și Metin s-au reîmpăcat și au declarat că sunt foarte fericiți și împliniți împreună. Iar după doar câteva săptămâni a fost lansată vestea despărțirii lor definitive. Până în prezent celebra actrița nu a făcut declarații pe acest subiect, preferând să lase timpul să treacă și să își vadă de viață mai departe. 

Citeste si: Hilal Altınbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, dulce împăcare cu celebrul scriitor turc, Metin Hara! Cei doi îndrăgostiți au luat o decizie neașteptată în privința relației lor! 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

De curând, Hilal Altinbilek a publicat pe contul ei de Instagram o imagine inedită în care apare mai lipsită de inhibițîi decât oricând.

Celebra actrița a fost fotografiată în timp ce purta un costum de baie extrem de sexy, undeva la o piscină, bucurându-se de soarele, care ii mângâia chipul. Se pare că Hilal Altinbilek a reușit să depășească rapid perioada dificilă cauzată de despărțirea de iubitul ei Metin Hara. 

Citeste si: Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, schimbare uluitoare de look! Iată cum arată celebra actriță la câteva luni de la încheierea filmărilor!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.