Program TV „Infidelul”. Vezi online episodul 19, subtitrat în limba română VIDEO. Volkan își va ieși din minți când o va vedea pe Asya în preajma altui bărbat

Autor: Bianca Hriscu

Volkan, orbit de gelozie 

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 19 al serialului turcesc „Infidelul” este difuzat la Kanal D vineri, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Lucrurile vor scăpa de sub control în episodul 19 al serialului turcesc „Infidelul”. Volkan nu se va mai putea stăpâni și va face o criză de gelozie în public atunci când o va vedea pe Asya alături de un alt bărbat.

Ce se va întâmpla în episodul 19 al serialului turcesc „Infidelul”?

Volkan și Asya nu mai formează un cuplu, asta după ce el a decis să își părăsească familia pentru tânăra lui amantă.

Cu toate că și-a refăcut viața, se pare că Volkan nu acceptă ca și Asya să facă același lucru, fiind din ce în ce mai gelos. 

Volkan îi va mărturisi fostei sale soții că încă are sentimente pentru ea și că regretă greșelile făcute în trecut. Derin este acum în ipostaza în care era Asya în urmă cu ceva ani, chiar dacă refuză să vadă adevărul. 

Volkan va face o criză de gelozie și va reacționa violent în momentul în care o va vedea pe Asya luând masa alături de alt bărbat. Întâi îi va cere ei socoteală, iar apoi se va năpusti asupra bărbatului. Asya va asista neputincioasă la această scenă, fără să poată interveni.

Sunt momente foarte grele și pentru Gonul. Aceasta va suferi un adevărat șoc în momentul în care va afla că soțul ei mai are un fiu și că a fost înșelată în urmă cu mai mulți ani.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce se va întâmpla între Volkan și Asya după acest incident, dar și ce decizie va lua Gonul în ceea ce îl privește pe soțul ei poți afla urmărind episodul 19 al serialului turcesc „Infidelul”.

Citeste si: Cansu Dere, eroina serialului Infidelul, apariție incendiară alături de un bărbat de culoare! Iată cine este seducătorul bărbat surprins alături de celebra actriță în ipostaze tandre în cea mai recentă ședință foto!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Infidelul” pe Kanal D

Serialul „Infidelul” este parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și, începând din această săptămână, serialul va putea fi urmărit de două ori pe săptămână, mai exact în serile de vineri și sâmbătă, de la ora 20:00. 

Povestea care vorbește despre infidelitatea în cuplu și despre consecințele acesteia se bucură de mare succes, din distribuția serialului făcând parte actori de top din cinematografia turcă.

Serialul „Infidelul” poate fi urmărit atât la TV, cât și online, subtitrat în limba română pe https://www.kanald.ro/live.html.

Citeste si: Derin din serialul Infidelul, transformare spectaculoasă de look! Iată cum arată celebra actriță Melis Sezen, la câteva luni de la încheierea filmărilor!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.