Caz șocant în Buzău! Adolescenți luați cu forța de pe un câmp, bătuți și sechestrați. Cine sunt agresorii

Autor: Alina Petre
Actualizat: 30 iun 2023, 10:30

Adolescenți luați cu forța de pe un câmp, bătuți și sechestrați

Caz șocant în localitatea Căldărăști, din Buzău. Doi adolescenți au fost luați cu forța de pe un câmp. Cei doi au fost bătuți și sechestrați.

Doi frați, de 13 și 16 ani, au fost obligați de un bărbat să-i muncească o zi întreagă la câmp, iar când au vrut să plece acasă, au fost sechestrați și bătuți până au ajuns în spital.

Citeste si: Elev de 15 ani, ucis de profesor pentru o greșeală de ortografie. Cum a fost posibil

Adolescenți luați cu forța de pe un câmp, bătuți și sechestrați

Din primele informații, se pare că cei doi frați au mers să ajute un vecin la cules de porbumb, iar pe câmp doi bărbați de 28 și, respectiv 30 de ani, i-au luat pe copiii și i-au dus la ei acasă.

Scena a fost văzută de un localnic care a alertat autoritățile, iar polițiștii i-au găsit pe cei doi adolescenți care prezentau pe corp urme ale unor posibile lovituri, copiii au fost duși la spital, unde au rămas internați pentru a primi îngrijiri medicale.

„În data de 28 septembrie, în jurul orei 22.00, polițiștii din Buzău au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că doi minori, de 13 şi 16 ani, din Pogoanele, sunt ţinuţi împotriva voinţei lor într-un imobil din Căldărăşti şi sunt agresaţi, de către doi localnici. În urma apelului, a fost constituită de îndată echipa operativă, care s-a deplasat de urgenţă la locaţia indicată de apelant.

(...) Poliţiştii au pătruns în imobil, unde au depistat în flagrant delict doi bărbaţi, în vârstă de 28, respectiv 30 de ani şi doi minori, de 13 şi 16 ani, toţi din Căldărăşti”, se arată într-un comunicat al IPJ Buzău.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cine sunt agresorii

Agresorii sunt doi bărbați de 28 și, respectiv 30 de ani. Aceștia au fost inițial duși la audieri, reținuți pentru 24 de ore, iar în cele din urmă judecătorii au stabilit să fie arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Bărbații sunt acuzați de faptul că i-au forțat pe cei doi copii să muncească împotriva voinței lor și, de asemenea, pentru faptul că i-au sechestrat în gospodăria proprie.

Se pare că unul dintre atacatori ar fi avut o relație cu sora victimelor

Citeste si: Un nou rus pe lista celor care mor în condiții suspecte. Un director al Căilor Ferate din Rusia a fost găsit împușcat

.