Horoscop săptămânal 3-9 octombrie 2022. Multă agitație, confuzii și momente tensionate în această săptămână pentru nativii zodiacului

Autor: Amalia Georgescu

Horoscopul pentru săptămâna 3-9 octombrie 2022

Sursa: PixaBay, canva.com

Descoperă horoscopul pentru săptămâna 3-9 octombrie 2022. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Fecioară își pot pierde răbdarea de mai multe ori în această săptămână.

Horoscopul pentru săptămâna 3-9 octombrie 2022 oferă câteva descrieri generale. Această săptămână va fi marcată de tot felul de neînțelegeri, de confuzii și momente tensionate. Pot să apară unele situații care să îi trezească la realitate pe nativii zodiacului. Vestea bună este că Mercur nu mai este retrograd, ci va reveni la mișcarea directă prin zodia Fecioarei începând cu data de 3 octombrie, oferindu-le zodiilor șansa de a gândi logic și de a găsi soluții pentru problemele cu care se confruntă.

Află horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop săptămânal 3-9 octombrie 2022- Zodia Berbec

Pentru Berbeci, săptămâna 3-9 octombrie va veni cu rezolvări în ceea ce privește viața de familie. Unele probleme mai vechi vor dispărea, astfel că acești nativi vor avea parte de armonie în cuplu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop săptămânal 3-9 octombrie 2022- Zodia Taur

Taurii au parte de un început de săptămână ceva mai greu, cu multe tensiuni, dar în cele din urmă lucrurile se vor rezolva de la sine. Astfel, după jumătatea săptămânii, acești nativi se vor putea relaxa.

Horoscop săptămânal 3-9 octombrie 2022- Zodia Gemeni

Începe o săptămână de foc pentru nativii din zodia Gemeni, dar la finalul căreia vor avea parte de o mulțime de satisfacții.

Acești nativi vor primi răspunsuri favorabile, iar lucrurile se vor așeza exact așa cum au sperat.

Horoscop săptămânal 3-9 octombrie 2022- Zodia Rac

În viața Racilor pot să apară tot felul de confuzii în săptămâna 3-9 octombrie 2022, astfel că acești nativi trebuie să fie foarte atenți la deciziile pe care le iau. Unele pot fi neinspirate și îi pot pune în dificultate.

Horoscopul pentru săptămâna 3-9 octombrie 2022 oferă sfaturi pentru toate zodiile

Citeste si: Horoscop Lună Plină în Berbec 2022: Marea șansă a anului de a-ți îndeplini visurile! Cum vor fi influențate zodiile de această lună plină numită și Luna Vânătorului

Horoscop săptămânal 3-9 octombrie 2022- Zodia Leu

În această săptămână, nativii din zodia Leu se vor face remarcați la locul de muncă și pot întoarce unele situații în favoarea lor.

Este un moment bun pentru a discuta termenii unui contract sau pentru a vorbi despre posibile măriri de salariu.

Horoscop săptămânal 3-9 octombrie 2022- Zodia Fecioară

Este o săptămână destul de agitată pentru nativii din zodia Fecioară. Cei născuți în această zodie își vor dori să facă foarte multe lucruri în timp scurt, iar dacă nu vor reuși, atunci pot să apară frustrările. Nu vor fi deloc puține momentele în care acești nativi își vor pierde răbdarea.

Horoscop săptămânal 3-9 octombrie 2022- Zodia Balanță

Balanțele mai pot întâmpina unele probleme de sănătate în această săptămână, însă multe dintre ele vor apărea pe fondul oboselii, astfel că nu vor exista motive de îngrijorare. De preferat ar fi ca acești nativi să se odihnească mai mult.

Horoscop săptămânal 3-9 octombrie 2022- Zodia Scorpion

Anumite probleme care pot să apară în această săptămână îi vor trezi la realitate pe nativii zodiacului și îi vor face să își dea seama ce greșeli au făcut și cum pot îndrepta lucrurile. Acest „duș rece” le va fi de mare ajutor în rezolvarea anumitor probleme.

Horoscop săptămânal 3-9 octombrie 2022- Zodia Săgetător

Săgetătorii au parte de o săptămână cu multă muncă, dar în care vor fi motivați să dea tot ce au mai bun. Acești nativi trebuie să fie atenți și la părerile celor din echipă, mai ales dacă este vorba despre unele proiecte mai complexe.

Horoscop săptămânal 3-9 octombrie 2022- Zodia Capricorn

Pentru Capricorni, săptămâna 3-9 octombrie 2022 poate aduce unele împăcări, în special cu persoanele din familie. Dacă au existat tensiuni sau neînțelegeri în ultima perioadă, acum a venit momentul ca acești nativi să clarifice lucrurile.

Horoscop săptămânal 3-9 octombrie 2022- Zodia Vărsător

Vărsătorii trebuie să fie ceva mai atenți la bani în săptămâna 3-9 octombrie 2022. Dacă nu vor cheltui în mod responsabil, acești nativi riscă să ajungă la datorii mari, lucru care nu va fi deloc în favoarea lor.

Horoscop săptămânal 3-9 octombrie 2022- Zodia Pești

Peștii pot da de greu în săptămâna 3-9 octombrie 2022, în special atunci când va veni vorba despre proiectele lor personale. Pot să li se pună unele piedici, însă nu ar trebui să fie descurajați, ci din contră, acest lucru ar trebui să îi motiveze și mai tare. 

Descoperă şi mâine, pe kanald.ro, horoscopul zilnic pentru a vedea ce ți-au rezervat astrele!

Citeste si: Horoscop zilnic luni, 3 octombrie 2022. Sfatul zilei: ferește-te de clișee. Întâlnire cu o persoană din trecut pentru acești nativi