Mama Geta a venit cu o cutie imensă de bani la nunta Getuței Sterp! Ce dar colosal i-a dat fiicei sale la petrecerea anului. Culiță Sterp a filmat totul

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 03 oct 2022, 20:41

Ce dar de nunta a primit Getuta de la mama ei

Cea mai celebra mama de pe Internet si-a maritat fiica cea mica cu mare alai in acest weekend.

Au curs râuri de cerneala despre nunta Getutei Sterp încă de la primele ore când familia a început să facă dezvăluiri și să posteze filmulete și poze de la evenimentul anului.Țoață familia s-a pregătit cum se cuvine și a robotit zile întregi că totul să fie pus la punct înainte de marele eveniment. Chiar Ileana Sterp a filmat cu vlog în care a arătat cum s-a trebăluit din zori și până seara la casa mamei Geta, acolo de unde "mireasa și-a luat ziua buna..."

Citeste si: Exclusiv! Bianca Comănici, primele impresii de la nunta anului. Ce a observat frumoasa brunetă la cel mai așteptat eveniment al Getutei Sterp: "Este puțin nebisnuit"

Mama Geta cu darul pe masa la nunta Getutei Sterp

După cununia civila și religioasa, mirii cu întreg alaiul s-au dus la salonul de evenimente unde au petrecut până în zori.

Mâncarea, cei care au fost antamati să cante și focul de artificii au făcut din nunta Getutei un regal. Însă, de departe mama Geta a fost senzația serii. În primul rand cu declarațiile la adresa fostului soț despre care a spus că îi da și dedicații:" Tatăl miresei este prezent la o alta masa cu niste prieteni de-ai lui. I-am dat eu dedicație, știi că eu sunt pusa pe soții.
Aici sunt cu o sora de-a mea, cu toți nuntașii mei. Fiecare are alegerea lui
, a mai spus mama Geta.

Culita Sterp, reactie de senzatie la vederea darului mamei Geta

Citeste si: De ce Beni nu a fost prezent la nunta Getuței Sterp. Mama Geta a lămurit totul și a spus adevărul chiar în toiul petrecerii

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Insa, tot aceeasi mama Geta a venit poate cu cel mai colosal dar pentru fiica ei, Getuta. Femeia a scos teancuri de bani dintr-o cutie pe care a pus-o pe masa, iar reactia lui Culita Sterp a fost pe masura:" Am găsit cine mi-a furat seiful, gata 😂 AMC vrei să dai cinste la nunta și nu îți încap banii în plic”, a spus Culiță Sterp.

 

 

 

 

@culita_sterp_official Am găsit cine mi-a furat seiful, gata 😂 AMC vrei să dai cinste la nunta și nu îți încap banii în plic 😂🤦‍♂️ @mama.geta ♬ sunet original- Culiţa Sterp