Nuntă de basm în Istanbul! Superba actriță Merve Boluğur, Sultana Nurbanu din serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, s-a căsătorit cu un celebru cântăreț turc!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 oct 2022, 13:10
Merve Boluğur Foto(6)

Actrita Merve Boluğur si artistul Mert Aydın s-au casatorit

Sursa: Instagram Merve Boluğur

Actrița Merve Boluğu s-a căsătorit cu alesul inimii sale, un renumit cântăreț turc, într-un cadru de basm! Iată primele imagini de la fastuosul eveniment!

Merve Boluğur se numără printre cele mai talentate și apreciate actrițe ale momentului în Turcia. În cei peste 16 ani de activitate pe platourile de filmare, frumoasa actrița a fascinat publicul încă de la primele sale  roluri jucate magistral în producții de excepție. Dincolo de carieră ei fulminantă, Merve nu a avut parte de împlinire pe plan personal, deoarece a trecut deja printr-un mariaj eșuat cu renumitul artist Murat Dalkılıç, de care a divorțat în anul 2017, după o căsnicie de doar doi ani.

Recent însă, celebra actrița s-a recăsătorit și trăiește cea mai frumoasă perioada a vieții sale. 

Nuntă de basm în Istanbul! Superba actriță Merve Boluğur, Sultana Nurbanu din serialul Suleyman Magnificul

Merve Boluğur s-a născut în anul 1987, în Istanbul, într-o familie cu origini mixte, iugoslave din partea mamei și turcești din partea tatălui ei. După ce a absolvit Liceul Anatolian Nişantaşı Nuri Akın, Merve Boluğur a urmat Facultatea de Teatru în cadrul Centrului de Artă Müjdat Gezen.

În anul 2006 Merve a devenit actrița cu drepturi depline și a debutat pe platourile de filmare ale serialului Acemi Cadı.

Publicul din România a cunoscut-o pe talentată actrița în anul 2014 când a jucat în serialul Suleyman Magnificul sub domnia iubirii, în care a interpretat rolul Sultanei Nurbanu, ce i-a adus un mare succes și a propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație în Turcia. 

Dincolo de viața profesională, Merve Bolugur, nu s-a bucurat de un parcurs prea fericit deoarece a trecut deja printr-o căsătorie nereușită. Aceasta s-a căsătorit în anul 2015 cu artistul Murat Dalkılıç, însă după doar doi ani au divorțat. În anii care au urmat Merve s-a dedicat foarte mult profesiei sale și când nici nu mai speră și-a întâlnit sufletul pereche și a fost din nou cerută în căsătorie. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Momente emoționante în familia lui Meryem Uzerly, frumoasa interpretă a Sultanei Hurrem! Ce a împărtășit actrița celor care-i urmăresc activitatea

După o relație de aproape doi ani cu DJ-ul Mert Aydın, Merve Bolugur a acceptat cererea în căsătorie și de curând cei doi îndrăgostiți au decis să își unească destinele. Fericitul eveniment a avut loc seară trecută într-un cadru de poveste, din Istanbul, unde au avut alături rude, prieteni și mulți colegi de breaslă. Merve a purtat o rochie superbă de mireasă, în stil prințesă, iar mirele a îmbrăcat un costum clasic elegant și au strălucit că într-un basm. 

Citeste si: Ei sunt cei mai bogați actori din Turcia. Au averi de milioane de dolari