A avut sau nu loc împăcarea istorica la nunta Getuței Sterp! Cum s-a fotografiat pentru prima dată mama Geta cu tatăl copiiilor ei

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 04 iul 2023, 03:15

Getuta alaturi de familia Sterp inainte de cununia civila

Sursa: Instagram

De ceva timp, mama Geta a inceput sa spuna tot ce are pe suflet in legatura cu tatal copiilor ei si nu isi mai doreste nici macar o relatie cordiala cu el.

După ani de zile în care și-a ținut în frâu gospadaria cu soț, 4 copii și tot ce implica a fi o femeie de casa, mama Geta a răbufnit în momentul în care tatăl copiilor și-a luat lumea în cap și a plecat și a format o alta familie. De atunci, mama Geta nici că a mai vrut să știe ceva de el, s-a implicat total în creșterea copiilor că și mai înainte și și-a purtat amărăciunea în suflet până când a început să se deșchidă și să vorbească despre greutățile prin care a trecut alaturi de bărbatul ei.

Citeste si: Exclusiv! Bianca Comănici, impresionată până la lacrimi de nunta Getuței Sterp: "M-au primit foarte frumos"

Mama Geta, ipostaza unica alaturi de fostul ei barbat

Regrete au fost multe, însă povara lor, mama Geta a știut să o tina, iar de curând a fost nevoita să dea ochii cu cel care niciodată nu a dus-o la altar și nu a făcut-o mireasa așa cum și-a dorit încă de când era tânără.

Desi copiii l-au iertat și au mers la el în vizita să facă cunoștință cu nepoții și chiar l-au invitat la botezul micului Milan, mama Geta nu a fost mulțumită de acest lucru, însă a acceptat că și el face parte din viață copiilor sai.

Cel mai recent eveniment la care ambii părinți au participat a fost nunta Getutei Sterp. Desi au stat țoață seara la mese diferite, la un moment dat cei doi s-au întâlnit și nu pentru că așa și-ar fi dorit, ci pentru că cei patru copiii și-au dorit o poza

cu ambii părinți de la cel mai important eveniment:" Tatăl miresei este prezent la o altă masă cu niște prieteni de-ai  lui. Aici sunt cu o soră de-a mea, cu toți nuntașii mei. Fiecare are alegerea lui."  

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Getuta s-a maritat civil si in fata lui Dumnezeu intr-o ceremonie de poveste

Citeste si: Mama Geta a venit cu o cutie imensă de bani la nunta Getuței Sterp! Ce dar colosal i-a dat fiicei sale la petrecerea anului. Culiță Sterp a filmat totul

"Eu sunt adepta la familie, nu să stai în relații care nu au mai mers, ce înseamnă asta?! Eu sunt adepta unui prieten pe care îl iubești.

Nu mi se pare normal să te bagi în viața unei persoane să o încurci și să îi spui apoi că nu mai merge. Așa i-am învățat și pe copiii mei că e păcat de la Dumnezeu să își bată joc de cineva(...) Fata mea știe că fala și mândria niciodată nu sunt bune!

Sfaturi le dau să își vadă de treabă, să muncească, să se iubească din tot sufletul și să nu aibă loc pentru altcineva niciodată în viața lor.

Să nu se despartă niciodată, doar moartea să îi despartă", a mărturisit mama Geta pentru wowbiz.

 

 

Taguri: