O nouă provocare „Ieftin Scump” pentru Sorin Pușcașu. Carne de vită de 1.500 de lei, în foiță de aur, VS carne de vită la cel mai accesibil preț

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 04 iul 2023, 04:40

O nouă provocare „Ieftin Scump” pentru Sorin Pușcașu. Carne de vită de 1.500 de lei, în foiță de aur, VS carne de vită la cel mai accesibil preț

Sursa: Captură video

Sorin Pușcașu ne poartă într-o nouă călătorie marca „Ieftin Scump”. De data aceasta, vedeta zilei va fi un preparat din carne de vită și vom vedea împreună dacă prețul dictează sau nu gustul.

S-a lansat un nou episod al emisiunii Ieftin Scump ”. De data aceasta, Sorin Pușcașu a plecat în căutarea a două preparate de vită, pentru a le compara și pentru a vedea care dintre ele va merita banii.

Sorin Pușcașu a găsit cea mai scumpă carne de vită din România

După lungi căutări și după unele telefoane, Sorin Pușcașu a găsit cea mai scumpă carne de vită, la un restaurant exclusivist.

„Avem o friptură, un Tomahawk, un antricot cu os în valoare de 1.500 de lei, dar nu valoarea este importantă, ci este învelit într-o foiță de aur de 24 de karate, în totalitate, comestibilă”, a spus bucătarul.

Masa a început cu o șampanie care costă 9.000 de lei, iar Sorin a aflat că, în fiecare zi, se vând 3-4 bucăți din preparatul de 1.500

de lei, cu sau fără aur, în funcție de preferințele oamenilor.

Citeste si: Sorin Pușcașu, cursă de excepție în căutarea mașinilor aflate la poli opuși. Cea mai scumpă mașină din România vs. cea mai ieftină

„Durează undeva la șase minute, show-ul durează undeva la două minute jumate, va fi un show spectaculos. Focul se duce undeva până la patru metri.

Carnea asta a fost trasă puțin față, s-a sigilat pe grătar și, acum, o să o punem noi într-o tigaie de fontă, cu puțin unt topit și o vom pregăti. Avem cea mai bună carne de pe planetă”, a mai declarat acesta.

După câteva minute de așteptare, a venit și momentul mult râvnit, iar gustul a depășit toate așteptările.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Wow! Wow! E demențial , a fost reacția pentru primul preparat. În tot acest timp, în bucătăria restaurantului, se pregătea friptura în foiță de aur. „Nu se poate așa ceva! Sincer, merită toți banii. O servire rapidă și foarte bună”.

Ce are de spus Sorin Pușcașu despre cel mai ieftin preparat din carne de vită

Ajuns într-un restaurant din Berceni, Sorin a găsit cea mai ieftină carne de vită. Deși diferențele dintre cele două localuri erau evidente, acesta nu s-a lăsat influențat de acest aspect.

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au decis ce vor face cu banii primiți la botezul lui Iair. La eveniment au luat parte aproximativ 700 de persoane

„Avem niște antricot de vită în sus roșu, de 55 de lei.

Mi se pare bine făcută. Mie nu-mi vine să cred, jur! Nu o să mă credeți, dar este extraordiar de bună, e foarte bună și e foarte bine făcută! Zici că abia a tăiat vaca.

Pentru a face așa, o comparație, a fost foarte bună. Punem mânca ceva ieftin și foarte bun. E genială, mie nu-mi vine să cred cât e de bună! E exact ce trebuie.

Gustul este similar, calitatea nu știu dacă este aceeași, că nu mă pricep, dar, pentru mine, a fost aceeași”, a încheiat Sorin Pușcașu.