Culiță Sterp este nerăbdător să-și vadă fiul mare, la casa lui. Artistul nu bate pasul pe loc și i-a găsit deja o parteneră micuțului Milan: ”Asta-i nora mea”-Foto

Autor: Madalina Maftei

Culiță Sterp este nerăbdător să-și vadă fiul mare

Sursa: Instagram Culita Sterp

Chiar dacă Milan are abia un an, Culiță Sterp deja se gândește la momentul în care fiul său se va însura, ba chiar artistul îi caută o parteneră pe măsură.

Culiță Sterp este nerăbdător să-și vadă fiul mare și la casa lui. La nunta Getei, sora artistului, a fost prezent și micuțul Milan, care a făcut deja prima cucerire, deși are abia un an.

Culiță Sterp: ”Asta-i nora mea, gata”

Culiță Sterp este un tată devotat, iar atunci când nu este la cântări încearcă să petreacă cât mai mult timp cu fiul său.

Între Milan și artist există o legătură puternică, iar micuțul nu se poate dezlipi din brațele tatălui său atunci când este prin preajmă.

La nunta Getei și a lui Sebi, Milan a fost nelipsit. Băiatul lui Culiță este unul dintre cei mai apreciați copii din online, internauții stau cu sufletul la gură și așteaptă fiecare postare a părinților săi.

Extrem de simpatic, Milan a făcut și prima cucerire la nunta mătușii sale.

Fetița unei invitate a pus ochii pe micuț, ba chiar au și avut un moment în care și-au dat un pupic, la insistențele părinților. Imaginea cu cei doi a fost urcată de Culiță Sterp pe Instagram: ”Asta-i nora mea, gata! E prea frumoasă”, a scris artistul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Iancu Sterp și Denisa s-au mutat împreună. Cum arată apartamentul în care locuiesc: "Mama Geta, nu mai vin acasă"| Video

Culiță Sterp mai vrea încă un copil 

Culiță Sterp își dorește încă un copil, însă partenera lui vrea mai întâi să îmbrace rochia de mireasă. Artistul este nerăbdător să devină din nou tată și așteaptă cu sufletul la gură momentul în care iubita lui va mai aduce încă un copil pe lume. 

„De ce mă dai de gol acum? Eu tot insist, pe bune că tot insist. Dar încă nu (nr. nu e însărcinată). I-am spus că vreau cât mai repede (n.r- încă un copil). Că acum e momentul. Dacă faci copii cât ești tânăr, eu zic că e mai bine. Să fii și tu tânăr și ei tineri. Se schimbă viața în bine (n.r.

când ai copil). Ești mai responsabil, e dorul ăla de casă, de el. Nu-ți mai vine să pierzi timpul cu alte activități.”, a spus Culiță Sterp, în cadrul unei emisiuni de televiziune. 

Citeste si: Geta Sterp a fost surprinsă cu ochii în lacrimi la propria nuntă! Care este motivul pentru sora lui Culiță a izbucnit în plâns în cea mai importantă zi din viața ei-Foto