Ahmet pune la cale un nou plan diabolic de răzbunare! „Vom face o mișcare care îi va șoca” Aflați ce necaz se va abate asupra lui Zeynep și a familiei sale, în această seară, într-un nou episod dramatic din serialul Aripi frânte, de la 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 oct 2022, 10:10
video Foto(7)

Diabolicul Ahmet pregătește o nouă lovitură pentru Zeynep și familia ei, pentru a-și duce la capăt planul teribil de răzbunare.

Episodul din această seară din serialul Aripi frânte se anunță unul presărat cu multe momente palpitante și situații limita, în care personajele centrale vor avea de înfruntat noi obstacole și clipe dificile. Mai înverșunat că oricând, Ahmet are de gând să nu renunțe la planul lui diabolic de răzbunare împotriva lui Zeynep și a iubitului ei, Onur. De această dată, bărbatul va pregăti la sugestia unchiului sau o nouă mișcare periculoasă menită să îi aducă o suferință teribilă frumoasei Zeynep dar și familiei sale. 

Astăzi în serialul Aripi frânte: Ahmet pune la cale un nou plan diabolic de răzbunare! „Vom face o mișcare care îi va șoca” 

După ce Zeynep a făcut presiuni asupra lui Kartal Kara și a unchiului sau, în încercarea disperată de a-i determina să recunoască faptul că au pus la cale o înscenare odioasă, diabolicul Ahmet are de gând să își continue planul teribil de răzbunare împotriva lui Zeynep, dorindu-și enorm să o vadă suferind așa cum și el a suferit din cauza refuzului ei categoric. 

Citeste si: Zeynep în serialul Aripi frânte, imagini spectaculoase de pe vremea în care nu apelase la nicio intervenție estetică! Iată cum arăta Melis Tüzüngüç în anul 2013!

Între timp, Muzaffer decide să mai acorde o șansă căsniciei lui cu Nefise și va merge să îi ceară să revină la conac pentru a-și relua viață împreună, dându-i de înțeles că încă are sentimente puternice pentru ea.

Aceasta abia aștepta că Muzaffer, bărbatul iubit, să revină în viață ei și are de gând să accepte propunerea soțului ei. 

Zeynep și Onur sunt în culmea fericirii după ce află minunată veste despre faptul că mariajul ei cu Ahmet a fost declarat încheiat din cauza decesului înscenat de acesta, însă cei doi îndrăgostiți nu își imaginează ce anume îi așteaptă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ahmet se va întâlni din nou cu unchiul lui pentru a pune la cale o nouă mișcare menită să aducă un nou necaz asupra lui Zeynep. La sugestia unchiului sau, Ahmet va recurge la un gest extrem asupra sfioasei Cemre, sora lui Zeynep, pentru determina multă suferință familiei lor. 

„Vom face o mișcare care îi va șoca! O s-o lovești pe Zeynep profund!”,

spune unchiul lui Ahmet. 

Citeste si: Cine este și câți ani are Ahmet din serialul Aripi frânte! Iată cum arată celebrul actor Ahmet Varlı, la cinci ani de la încheierea filmărilor!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.