El este omul care i-a schimbat viața și i-a marcat cariera celebrei Deniz Bolisik, protagonista serialului Aripi frânte! Iată cum a fost surprinsă frumoasa actriță alături de marele ei mentor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 oct 2022, 12:11
video Foto(6)

Deniz Bolisik le-a împărtășit recent fanilor ei cine este celebrul actor american care i-a ghidat pașii în carieră.

Deniz Bolışık se numără astăzi printre cele mai apreciate și admirate actrițe ale Turciei, însă puțină lume știe faptul că această a studiat mult în domeniul actoriei și a muncit enorm pentru a-și construi o carieră strălucită. De curând frumoasa actriță a publicat câteva imagini în care apare alături de marele ei mentor, unul dintre cei mai talentați actori și profesori din America, omul care i-a insuflat pasiunea pentru profesie și i-a ghidat pașii către o carieră de succes în acest domeniu fascinant. 

El este omul care i-a schimbat viața și i-a marcat carieră celebrei Deniz Bolisik, protagonista serialului Aripi frânte

Deniz Bolisik are 40 de ani și a reușit să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare cu talentul ei uriaș și cu frumusețea răpitoare încă de la primele ei apariții pe micile ecrane. Telespectatorii din România au cunoscut-o de curând pe superbă actrița, în distribuția producției Aripi frânte, în care a jucat rolul principal Nefise, o mama curajoasă, greu încercată de soarta, care și-a crescut singură copiii și a luptat neîncetat pentru binele

lor. 

Citeste si: Ahmet pune la cale un nou plan diabolic de răzbunare! „Vom face o mișcare care îi va șoca” Aflați ce necaz se va abate asupra lui Zeynep și a familiei sale, în această seară, într-un nou episod dramatic din serialul Aripi frânte, de la 20:00, la Kanal D!

Deși visase încă din adolescență să devină o actriță renumită, peste ani, Deniz Bolisik a decis să urmeze Facultatea de Economie, la sfatul părinților ei, care și-au dorit o meserie stabilă și de viitor pentru fiica

lor. După absolvire însă, Deniz a realizat că nu poate să renunțe la marele ei vis și atunci că decis să studieze și Facultatea de Teatru în cadrul Universității Hacettepe.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Însă drumul ei către o carieră strălucită în actorie nu avea să se oprească deoarece această și-a dorit să învețe și mai mult despre domeniul ei de suflet și a decis să meargă în America pentru a se specializa. Mai precis frumoasă actrița a ajuns să studieze cursuri de actorie în cadrul unei școli private din Las Vegas, acolo unde l-a avut că profesor pe celebrul actor Eric Morris, care astăzi are venerabila vârstă de 90 de ani.

Deniz Bolisik a fost de-a dreptul fascinată de talentul și inteligență renumitului actor de la care a avut multe lucruri importante de învățat, ce au ajutat-o în construirea carierei sale și i-au ghidat pașii pe culmile succesului. 

De curând, Deniz Bolisik a publicat pe contul ei de Instagram câteva imagini în care apare alături de mentorul ei, Eric Morris, căruia i-a transmis câteva rânduri emoționante, împărtășindu-le și fanilor ei faptul că celebrul actor american i-a marcat profund carieră de succes de astăzi și a ajutat-o să devină o actriță de elită.

Citeste si: Nefise din serialul Aripi frânte, apariție uluitoare! Iată cum arată celebra actriță Deniz Bolışık, la cinci ani de la încheierea filmărilor!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.