Exclusiv! Andreea Mantea, trezită la trei dimineața de către David: "Da-i și caută, da-i și caută până la cinci dimineața"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 06 iul 2023, 02:10

Ce facea Andreea Mantea la 3 dimineata

Sursa: Instagram

Prezentatoarea TV are de furca cu fiul ei, dar mai ales cu deciziile pe care micutul le ia si apoi pe loc se razgandeste.

Andreea Mantea sare în ajutorul lui David chiar daca vine după o zi întreagă de filmări, chiar daca de cele mai multe ori programul ei nu se termina că al unui bugetar, ci de multe ori ajunge istovita acasă la 11-12 noaptea, iar fiul ei o ia de buna și îi cere tot felul de lucruri.

Citeste si: Exclusiv! Ce i s-a întâmplat Larisei Udilă după operația de mărire a bustului. Puține femei recunosc aceste efecte secundare ale intervenției

Andreea Mantea, pusa in dificultate la 3 dimineata de catre David

Au fost momente când prezentatoarea TV a fost pusa în fata faptului împlinit și a fost nevoita să facă ciorba în miez de noapte sau de cele mai multe ori să-i citească până adoarme. Dar de data aceasta, Andreea a avut o alta misiune și nu noaptea tarziu, ci la 3 dimineața, a povestit vedeta pentru wownews.

Pentru că și-a dat seama că totuși nu are costum pentru la scoală și pentru că desi inițial a zis că el este o persoana cunoscuta și a interpretat un personaj în serialul "Strada Speranței", la ora 3 dimineața, s-a răzgândit și a vrut să se costumeze în Harry Potter: "Vreau să îmi găsești o costumație, am ajuns la concluzia că am nevoie, i-a spus David!" 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Imagini exclusive de la nunta Getuței Sterp! De ce a plâns, de fapt, fiica mamei Geta în biserică. Nașa Ileana a fost lângă ea tot timpul

Ce facea Andreea Mantea impreuna cu David la 3 dimineata

Andreea Mantea: "La 3 dimineața, mai?! La 7 ne trezim să pleci la scoală! Ce vrei să facem? Mi-am adus aminte că are o cămășuță cu o bluziță și o geanta, ochelari, da, geanta era data de taica-su cadou și m-am gândit așa că are

toate aceste lucruri și i-am făcut ținută de Harry Potter, i-am făcut și cicatricea. Și iată că mi-a ieșit!"

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AndreeaMantea (@andreeamantea)

 

Taguri: